KRAJ: Zvezda teškom mukom do tri boda na gostovanju (VIDEO)

03.03.2021

14:35 >> 17:15

0

Autor: N. St.

Crveno-beli savladali ekipi TSC-a

KRAJ: Zvezda teškom mukom do tri boda na gostovanju (VIDEO)
Copyright MN Press

Evropske obaveze su završene, sada Crvena zvezda može u potpunosti da se posveti izazovima u Srbiji. U 24. kolu Superlige su gostovali u Senti ekipi TSC-a.

Bilo je baš onako kao što je strateg crveno-belih najavio, teško i naporno, ali su na kraju crveno-beli slavili. Posle svega viđenog na terenu su odneli pobedu – 1:3 (0:0).

Najzanimljivije stvari su viđene u drugom poluvremenu. Zvezda je povela preko Pavkova, pa je Gajić skrivio penal i dobio crveni karton, a Lukić izjednačio. Onda je Tomanović na drugoj strani napravio penal, dobio žuti, pa zbog protesta i crveni, a Kanga vratio prednost. Konačan rezultat postavio je Pavkov.

Dešavanja sa meča pratite na portalu „24sedam“.

Pročitajte još:

90+4′ – KRAJ

Utakmica je završena. Zvezda je slavila – 1:3.

90′ – JOŠ ČETIRI MINUTA

Igraće se još četiri minuta u Senti.

83′ – VELIKI PROMAŠAJ PAVKOVA

Mogao je Pavkov sve da reši u 83. minutu. Ben mu je ostavio loptu, Filipović je izašao, imao je prazan gol i mogao da bira kako će da zatrese mrežu, umesto toga je poslao daleko preko gola.

80′ – BENU JE MALO FALILO

Dobar napad Zvezde, centaršut Gobeljića i pokušaj Bena da volej udarcem postigne gol je bio dobar, ali je završio malo pored gola.

77′ – POSLEDNJE PROMENE STANKOVIĆA

Pokušava TSC da smanji zaostatak, ali ne uspeva. Stanković pravi i poslednje dve izmene i pojačava defanzivu. Izašli su Ivanić i Rodić, ušli Gobeljić i Pankov.

71′ – DRUGI GOL PAVKOVA

Duga lopta ka Srniću, Damjanović je previše oklevao, Slavoljub je došao do lopte i poslao je u peterac gde se Pavkov odlično snašao i uvećao vođstvo svog tima na 1:3.

69′ – KANGA ZA PREDNOST

Kanga je preuzeo odgovornost, šutirao, FIlipović je “pročitao” šut, ali je udarac bio dovoljno snažan i završio je u mreži.

67′ – GLUPOST TOMANOVIĆA

Tomanović je faulirao Ivanića u kaznenom prostoru, sudija je pokazao na “belu tačku”. Tomanović je dobio žuti karton i ostao da protestuje žustro. Simović mu je pokazao drugi žuti karton. Glupost Tomanovića koji je ostavio saigrače na cedilu.

63′ – TSC I KONTRE

Jasno je da Zvezda ora da krene u napad, što TSC koristi da čeka strpljivo svoju šansu iz kontre. Srnić se preselio u defanzivu, a posle jedne kontre je TSC mogao do novog gola. Milunović je stavio ruku na rame Lukiću, on je pao, Simović je pokazao da nema faula. Bunili su se svi u redovima domaćeg tima.

58′ – LUKIĆ SA PENALA ZA 1:1

Lukić je preuzeo odgovornost i sa penala pogodio za 1:1. Borjan je otišao u jednu, lopta u drugu stranu.

57′ – GAJIĆ SKRIVIO PENAL I DOBIO CRVENI

Zec je prošao pored Gajića, izašao je ispred Borjana, Gajić ga je rukama držao, napadač domaćina je pao, sudija Simović je pokazao na “kreč” i pokazao Gajiću direktan crveni karton.

54′ – PAVKOV ZA PREDNOST

Agresivnije je Zvezda započela drugo poluvreme i to je nagrađeno golom. Ivanić je odlično prošao po strani, poslao loptu po zemlji za Pavkova koji je matirao Filipovića za vođstvo.

50′ – OFSAJD

Loše dodavanje je Degenek uspeo da ispravi, nije to uradio na najbolji način, Stanojev je glavom poslao loptu u prazan prostor ka Đakovcu, ali je on bio u ofsajdu u momentu dodavanja.

46′ – KANGA, PAVKOV I SRNIĆ NA TERENU

Napravio je Stanković tri izmene. Ušli su Kanga, Srnić i Pavkov, a izašli su Pavkov, Petrović i Nikolić.

45+5′ – KRAJ PRVOG DELA

Prvo poluvreme je završeno. Katai je imao priliku u dubokoj nadoknadi, ali je igrao rukom pre toga. Zec je protestovao zbog nedosuđenog faula pre toga, bio je previše oštar, pa mu je Simović pokazao žuti karton.

45′ – JOŠ PET MINUTA

Produženo je prvo poluvreme za čak pet minuta, najviše zbog prekida i ulazaka lekarskih ekipa. Milunović je na kratko bio van terena i dodatno mu se ukazala pomoć, pa se vratio u igru.

43′ – PONOVO LEKARSKE EKIPE I KRV MILUNOVIĆA

Zapretila je Zvezda, Milunović je prebacio loptu za Sanoga na drugu stativu, uspeli su odbrambeni igrači domaćina da je izbace u korner. Onda je Milunović ostao da leži na zemlji. Ušla je lekarska ekipa, videla se krv oko arkade.

Printscreen/Arena sport

37′ – SJAJNA INTERVENCIJA FILIPOVIĆA

Namestio se Veljko Nikolić i šutirao odlično, ali je golman Filipović još bolje reagovao i sprečio pogodak.

34′ – LOŠ ŠUT IVANIĆA

Lepa akcija Zvezde, Gajić je ostavio loptu za Ivanića koji se ubacio iz drugog plana, ali je veoma loše šutirao. Poslao je loptu daleko od gola.

28′ – BLOK, PA ŠUT RODIĆA

Dobar napad TSC, Rodić se odlično postavio i blokirao udarac. Na drugoj strani je potom Rodić mogao da postigne gol, ali je njegov šut izblokiran. Usledio je korner posle kog nije bilo uzbuđenja.

22′ – PRETI TSC

Borjan je izašao daleko van kaznenog prostora i uspeo da spreči šut Stanojeva. Usledila su tri uzastopna kornera za domaćina, ali bez velike opasnosti.

19′ – DOSTA PREKIDA

Igra se otvoreno u Senti, ni jedni ni durgi ne kalkulišu. Napadi na obe strane, golova još uvek nema.

16′ – BORJAN NA MESTU

Najbolju priliku u dosadašnjem toku meča imao je TSC posle kornera. Borjan je bio na pravom mestu.

9′ – PRVI ŽUTI KARTON

Oštar i neoprezan start Damjanovića. Dobio je prvi žuti karton na meču. Katai je centrirao, Sanogo šutirao glavom pored gola.

4′ – NASTAVLJENA UTAKMICA

Posle kratkog prekida su Ben i Babić ustali i utakmica je nastavljena.

1′ – MEČ JE POČEO

Utakmica u Senti je počela tako što je odmah došlo do sudara glavama. Lekarske ekipe oba tima su ušle na teren.

15:40′ – BEZ FALĆINELIJA

U postavi za ovaj meč Stanković ne računa na Dijega Falćinelija. Razlog je to što pokazuje simptome koronavirusa i čekaju se rezultati testova.

15:36′ – SASTAVI TIMOVA

TSC: Filipović – Petković, Babić, Damjanović, Petrović – Stanojev, Tomanović, Banjac, Zec – Lukić, Đakovac

ZVEZDA: Borjan – Gajić, Degenek, Milunović, Rodić – Petrović, Sanogo – Ivanić, Nikolić, Katai – Ben.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike