Milivojević se oprostio pa zagrmeo na FSS: Mešetarili ste, sklanjali kapitene i selektore, podmetali izjave...

06.03.2021

07:07 >> 07:19

0

Autor: D. B.

Kapiten Kristal Palasa doneo odluku da više ne igra za orlove posle odluke Stojkovića da ga ne uvrsti na spisak

Milivojević se oprostio pa zagrmeo na FSS: Mešetarili ste, sklanjali kapitene i selektore, podmetali izjave...
Copyright Tanjug/Fredrik Varfjell/NTB scanpix via AP

Luka Milivojević, kapiten Kristal Palasa, čije ime se nije našlo na prvom spisku Dragana Stojkovića Piksija, odlučio je da stavi tačku na svoj staž u dresu “orlova”.

Posle 38 utakmica, nekadašnji vezista Crvene zvezde, Anderlehta, Olimpijakosa, on tvrdi da je ovakvu odluku trebalo da donese i ranije, a žesto je napao i aktuelne čelnike Fudbalskog saveza Srbije.

– Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspeh u daljem radu, što mi je verovatno nesvesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina – rekao je Milivojević za “Večernje Novosti”

Milivojević koji je posle SP u Rusiji proglešen za igrača koji je spremao pobunu protiv tadašnjeg selektora Mladena Krstajića, imao je žestoke reči za sve u FSS.

– Ljudima u Savezu na čelu sa predsednikom želim da kažem da su uspeli u tome (na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva) da me oteraju iz reprezentacije. Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smenjivanje selektora, smenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima. Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti i njima lično i predsedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i verovao da će biti bolje.

Pročitajte još

Umesto oproštaja Milivojević je zaključio

– Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije mnogo sreće i uspeha u budućnosti – objasnio je Milivojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike