Udario Srbin na Srbina: Lazović pogađao i asistirao, ali se pobedi i golu radovao Đuričić

13.03.2021

16:21 >> 16:28

0

Sasuolo i Vaerona u malom srpskom derbiju odigrali lep meč u kome je uspešniji bio domaćin

Udario Srbin na Srbina: Lazović pogađao i asistirao, ali se pobedi i golu radovao Đuričić
Copyright Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP

Srspki reprezentativci Filip Đuričić i Darko Lazović postigli su pogotke na meču 27. kola italijanskog šampionata u kojem je Sasuolo savladao Veronu retzultatom 3:2 (1:1).

Poveli su domaći već u 4. minutu golom Lokatelija, da bi Lazović doneo izjednačenje Veroni dva minuta pre odlaska na odmor. Seriju golova u drugom poluvremenu započeo je Đuričić svojim petim golom u sezoni, ali je u 79. minutu ponovo na sceni bio Lazović, sada kao asistent.

Na njegovo dodavanje izjednačio je Dimarko, a konačnih 3:2 i pobedu Sasuolu nakon tri kola čekanja na nju doneo je Traore u 81. minutu. Za Veronu nije u igru ulazio Ivan Ilić. Ovim je golgeterski niz od petka nastavljen, budući da je u uvodnom meču 27. kola u Rimu između Lacija i Krotonea Sergej Milinković jednim pogorkom doprineo trijumfu svog tima rezultatom 3:2.

Pročitajte još

Sasuolo se nalazi na osmom mesu sa 39 bodova i već debelo zaostaje za timovima koji se bore za ulazak u evropska takmičenja, a Verona je stepenik niže i ima samo bod manje od svog današnjeg rivala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike