Gatuzo raspršio Milanove snove o Skudetu

14.03.2021

22:30 >> 22:43

0

Autor: Adam Štulić

Napoli slavio na San Siru i Interu širom otvorio put od trona

Gatuzo raspršio Milanove snove o Skudetu
Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Verovatno ne postoji navijač Intera koji je ikada posmislio da će mu Đenaro Gatuzo iz bilo kog razloga biti drag, ali posle nedelje uveče verovatno ne postoji fan “neroazura” koji ne kliče u čast temperamentnog Rina.

Njegov Napoli savladao je njegov Milano na “San Siru” i tako drugom milanskom velikanu, koji mu je godinama bio najveći i najljući rival, širom otvorio put do šampionskog trona.

Posle Juventusa, Napolitanci su “uzeli” meru i drugom pretendentu na Skudeto, ujedno se uključivši u borbu za mesto koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona, koje je ne tako davno delovalo kao nemoguća misija.

Gatuzo je, takođe ne tako davno, bio na izlaznim vratima “Maradone”. Navodno, čekao se samo poraz od Juventusa da mu čelnici kluba uruće otkaz, međutim nekadašnji italijanski reprezentativac je savladao “staru damu”, a nekoliko nedelja kasnije presudio je i timu čiji je bio dugogodišnji kapiten i jedna od legendi kluba.

Pročitajte još

Trenutak odluke na “San Siru” odigrao se u 49. minutu, kada je Politano zatresao mrežu Donarume na aistenciju Zielinskog, da bi poslednja nada Milana u osvajanje makar boda nestala u 89. minutu, kada je Fabricio Paskva, posle asistencije VAR, odlučio da ne pokaže na belu tačku.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike