Pariz trese drama Anhela di Marije i Markinjosa: Dok su fudbaleri igrali utakmicu, članovi porodica bili na udaru pljačkaša

15.03.2021

23:58 >> 00:01

0

Autor: Adam Štulić

PSŽ je poražen od Nanta, ali je to potpuno u drugom planu

Pariz trese drama Anhela di Marije i Markinjosa: Dok su fudbaleri igrali utakmicu, članovi porodica bili na udaru pljačkaša
Copyright Profimedia/Christophe Saidi/SIPA

Baš velika stvar treba da se dogodi, pa da poraz PSŽ na “Parku prinčeva” u nacionalnom šampionatu ne bude tema dama u Francuskoj. A upravo se to dogodilo u nedelju uveče, “sveci” su na svom stadionu izgubili od Nanta (1:2), ali francuski mediji bruje o ličnoj drami kroz koju su prošli Anhel di Marija i Markinjos.

Naime, dok su Argentinac i Brazilac pokušavali da donesu tri boda Parižanima u borbi za odbranu šampionskog trona, članovi njihovih porodica bili su na udaru razbojnika, koji su pokušali da opljačkaju domove zvezda PSŽ.

Da nešto ozbiljno nije uredu moglo je da se nasluti u 62. minutu, kada je Poketino rešio da zameni Di Mariju. Svemu je prethodio razgovor jednog od službenih lica sa sportskim direktorom PSŽ Leonardom, koji se odmah spustio do argentinskog stratega, vidno uznemiren posle telefonskog razgovora.

Ubrzo je sve izašlo u javnost. Tamnošnji mediji izvestili su da je kuća nekadašnjeg fudbalera Mančester junajteda i madridskog Reala bila meta razbojnika, dok su u njoj boravili članovi njegove porodice. Pljačka je opisana kao veoma nasilna, a otprilike u isto vreme i Markinjosovi roditelji su u njihovom domu suočavali sa sličnom situacijom.

Ipak, Brazilac je duel sa Nantom odigrao do kraja, zbog čega francuski novinari smatraju da situacija nije bila toliko dramatična kao kod Di Marije, koji se sa istim problemom susreo dok je igrao za “crvene đavole” 2015. godine, kada je, na sreću, alarm odradio svoj deo posla i uplašio razbojnike.

Pročitajte još

Pored dvojice fudbalera, nemili događaj veoma je zabrinuo i čelnike PSŽ, koji će pod hitno morati da pronađu način da zaštite svoje igrače i njihove porodice, pošto su u poslednjih 18 meseci žrtve pljački bili Serhio Riko, TIjago Silva, Čupa Moting…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike