Kako izgleda mesto na kome je Filip Krajinović zatočen (VIDEO)

15.03.2021 | 11:33 >> 12:54

Autor: D. B.

Teniser iz Srbije ne sme da napusti Dohu pošto je njegov fizioterapeut oboleo od korone

Copyright MN Press

Filip Krajinović je očajan! Srpski teniser je i dalje u Dohi gde se nalazi u samoizolaciji pošto je njegov fizioterapeut bio pozitivan na koronavirus. Iako, Filip negativan, on ne može, zbog propisa koji važe da napusti Katar.

A zbog te činjenice, on je, ponovio da ozbiljno razmišlja da li će uopšte igrati u momentima u kojima je situacija više nego neizvesna i u kojoj važne različita pravila od države do države.

– Prvo su mi rekli da ću ostati dva-tri dana dok ne dobijem dva negativna testa. A onda je došla informacija da ću morati da ostanem sedam dana. Nakon toga nova informacija je da moram da budem 14 dana u karantinu – pričao je tokom uključenja na TV Prva Filip Krajinović.

On je objasnio dane provodi zatvoren u hotelsku sobu.

– Izgubio sam motivaciju. Neke stvari moraju da se promene, jer je tenis izgubio čar. Kada se završi ovo dolazim kući i sešću sa timom da vidim šta i kako dalje. Bio sam dve nedelje zarobljen u Australiji, sada sam zarobljen u Dohi. Nemam neku želju da se vraćam na teren, pa da mi se desi isto – rekao je Krajinović.

Pročitajte još

Ono što je jasno je da će Krajinović otkazati brojne turnire. Kako kaže na to je primoran.

– Trebalo je da igram Majami, Monte Karlo… Sad ću morati da promenim planove, jer ne znam u kakvom ću stanju biti. Nisam navikao da budem ovako u jednom mestu. – rekao je Krajinović.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam