Rui Patrisio poslao poruku, Portugalci odahnuli

17.03.2021

19:00

0

Autor: Adam Štulić

Golman Vulverhemptona se oporavlja od stravičnog sudara

Rui Patrisio poslao poruku, Portugalci odahnuli
Copyright Profimedia/Kevin Quigley/Daily Mail/dmg media licensing

Mnogo lakše nego što se u prvi mah činilo, golman Vulerhemptona i reprezentativac Portugalije Rui Patrisio opravlja se od stravičnog sudara sa saigračem na nedavnoj premijerligaškoj utakmici protiv Liverpula (0:1).

Podsetimo, u samom finišu meča sa “redsima”, Rui Patrisio je istrčao sa svog gola kako bi zaustavio Mohameda Salaha u gol šansi. U tom trenutku, na njega je u punom sprintu natrčao saigrač Konor Kodi, posle čega je čuvar mreže ostao nepomično da leži na travi.

Pošto je, posle desetominutnog pružanja pomoći na terenu, Rui Patrisio odvežen u bolnicu na dodatna ispitivanja delovalo je da će Portugalci izvesno ostati bez prvog čuvara mreže za predstojeći početak kvalifikacija za SP, ali su stvari, na sreću, ispale znatno bolje nego što se očekivalo.

Pročitajte još

– Hvala svima na porukama. Veoma sam zahvalan za svu podršku koju mi pružate, to mi mnogo znači. Oporavljam se dobro – napisao je na društvenim mrežama Rui Patrisio, koji se našao na spisku selektora Fernanda Santoša za martovske utakmice sa Azerbejdžanom, Srbijom u Luksemburgom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike