Ne pomaže ni Mitrović: Lids odneo bodove iz Londona

19.03.2021

22:09 >> 22:13

0

Autor: N. St.

Poraz Fulama pred reprezentativnu pauzu

Ne pomaže ni Mitrović: Lids odneo bodove iz Londona
Copyright Tanjug/AP Photo/Matt Dunham, Pool

Pred početak reprezentativne pauze i obaveza koje igrače čekaju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru igra se i nekoliko utakmica u Premijer ligi. Prvi je odigran na “Krejven kotidžu”.

Lids je slavio na gostovanju protiv Fulama – 1:2 (1:1).

Već u osmom minutu je Ejling postigao gol, ali je posle gledanja VAR-a poništen zbog ofsajda. U 29. je Bamford doneo prednost svojoj ekipi. Tako je bilo do 38. minuta kada je Andersen posle kornera Lukmana poravnao rezultat.

U pauzi između dva dela Skot Parker je uveo u igru Aleksandra Mitrovića. A, onda je sve rešeno u razmaku od nekoliko desetina sekundi. Prvo je Lukman ostao sam u petercu, promašio je loptu, pa napravio faul. Usledio je napad gostiju, koji je na kratko presekao Fulam, da bi Bamford uzeo loptu u duelu, pa je poslao u prazan prostor gde Rafinja pogađa za 1:2. Bilo je još nekoliko uzbuđenja, ali se mreže nisu tresle do kraja meča.

Lids je sa ova tri boda došao do 39 poena popeo se na 11. mesto, dok je domaćin na mukama. Fulam je pao na 18. mesto sa 26 bodova i ima dva meča više od ekipa koje će u subotu imati direktan duel Njukasla (28) i Brajtona (29 poena).

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike