KRAJ: Štulićev prvenac za slavlje Partizana protiv Čukaričkog

05.12.2020

14:15 >> 17:11

0

Autor: Adam Štulić

Derbi 17. kola Superlige završen pobedom kluba iz Humske

KRAJ: Štulićev prvenac za slavlje Partizana protiv Čukaričkog
Copyright MN Press

Jesenji deo sezone u Superligi Srbije ulazi u završnu faznu, a derbi 17. kola, na Topčiderskom brdu, pripao je Partizanu, koji je minimalnim rezultatom savladao Čukarički.

Izabranici Alekdandra Stanojevića, posle poraza u Nišu, ušli su u pobedničku seriju, koju su krunisali subotnjim slavljem protiv “brđana”, koji su bili nadomak boda.

Trener Čukaričkog pred Partizan: Da ne malerišemo…

Pobeda protiv Čukaričkog bila je šesta uzastopna, računajući i slavlje u Kupu protiv Metalca, za crno-bele, koju im je, golom u 85. minutu doneo mladi Nikola Štulić.

Ko će u špic Partizana? Stanojević, izgleda, nema dilemu

Dešavanja s meča Partizan – Čukarički pratite iz minuta u minut u tekstualnom prenosu na portalu 24sedam.

90′ – NADOKNADA

Igra se još tri minuta nadoknade vremena.

85′ – GOOOL, PARTIZAN VODI

Partizan vodi od 85. minuta golom mladog Nikole Štulića. Jojić je odlično proigrao Sumu, omaleni vezista se sjajno snašao u kaznenom prostoru i poslao loptu na peterac, gde se našao Štulić i postigao svoj prvenac u seniorskom timu Partizana.

82′ – NOVE PROMENE

Slobodan Urošević je u 82. minutu zamenio Ivana Obradovića. Puškarić je u ekipi Čukaričkog na terenu umesto Kovača.

71′ – OPASNI NAPADI

Istekao je 71. minut utakmice u Humskoj, još uvek nema golova, ali su i jedni i drugi imali nekoliko veoma obećavajućih napada, koji su propali lošim završnim pasom. U 77. minutu Kajevića je u ekipi Čukaričkog zamenio Vidosavljević-

62′ – PROMENA U ČUKARIČKOM

Đorđević je umesto Pantića na teren poslao mladog Savića.

58′ – DVOSTRUKA IZMENA STANOJEVIĆA

Dvostruka izmena u Partizanu. Natha je zamenio Suma, dok je umesto Stevanovića na terenu Štulić.

MN Press

48′ – STOJKOVIĆ SPAŠAVA PARTIZAN

Marković je loše procenio let lopte, ispao je iz igre, a Birmanević izašao sam pred Stojkovića, malo iskosa sa leve strane. Šutirao je po zemlji sa desetak metara, ali je iskusni golman nogom uspeo da sačuva svoju mrežu.

46′ – PO JEDNA PROMENA

Na poluvremenu su Stanojević i Đorđević napravili po jednu promenu u ekipi. Lutovac je zamenio Miljkovića, dok je umesto Endijaea na terenu u nastavku meča Eze.

45′ – POLUVREME

Posle dva minuta nadoknade vremena Lazar Lukić je odsvirao kraj prvog poluvremena. Žute kartone u prvih 45 minuta dobili su Endijae i Kajević u ekipi Čukaričkog, odnosno Saša Zdjelar u timu Partizana.

MN Press

44′ – PONOVO BANJAK

Još jednom je štoper Partizana zapretio posle prekida. Ovoga puta Jojić je izveo korner sa desne strane, Banjak se oslobodio čuvara i iz izgledne pozicije šutirao iz prve nogom sa sedam metara, ali je lopta otišla pored gola.

37′ – PRILIKA ZA ČUKARIČKI

Obaćavajuća akcija gostiju u 37. minutu. Birmančević je dobio loptu u prazan prostor, ušao je po levoj strani u kazneni prostor Partizana. Prvi šut je izblokirao Miljković, iz popravnog je pogodio spoljni deo mreže.

30′ – PRETI NATHO

Odlično je Izraelac “uhvatio” drop kik, sa dvadesetak metara, iskosa sa desne strane, ali je lopta proletela pored stative.

23′ – NAJBOLJA ŠANSA ZA PARTIZAN

Crno-beli su u 23. minutu imali najbolju priliku u dosadašnjem toku meča. Jojić je izveo korner sa leve strane, lopta je išla po zemlji i prošla je kroz “šumu nogu” do peterca, gde je Banjak u padu pokušao da je gurne u mrežu Čukaričkog, ali je golman Petrović pravovremenim uklizavanjem u noge uspeo da sačuva svoj gol.

MN Press

15′ – UMALO AUTOGOL

Malo je nedostalalo da “brđani” sami sebi zatresu mrežu. Danilo Pantić je vratio jednu nezgodnu povratnu loptu ka svom golmanu, ali je ona otišla daleko od njega. Na sreću gostiju, lopta je išla van okvira gola i završila je u korneru, posle kojeg je glavom šutirao Banjak, ali pored stative.

10′ – MIRNO

Posle početnog uzbuđenja u kaznenom prosotoru Partizana, nije se dogodilo ništa vredno pomena do isteka 10. minuta meča.

1′ – PRILIKA ZA ČUKARIČKI

Meč je počeo sa desetak minuta zakašnjenja zbog problema sa mrežom gola ispod južne tribine. Prvi su sa centra krenuli fudbaleri Čukaričkog, koji imali dobru priliku već u 30. sekundi utakmice, ali su defanzivci Partizan, posle velike gužve u kaznenom prostoru, uspeli da izblokiraju dva pokušaja gostiju.

15.30′ – SASTAVI

PARTIZAN: Stojković, Miljković, S. Marković, Banjak, Obradović, Šćekić, Zdjelar, F. Stevanović, Natho, Jojić, Asano.

ČUKARIČKI: Petrović, Ćirković, Šapić, Ostojić, Kamenović, Kovač, Mijailović, Pantić, Kajević, Birmančević, Endijae.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike