Benzema čuva Real i šanse za titulu, Sevilja golom golmana stigla do remija u 95. minutu

20.03.2021

22:10 >> 22:12

0

Autor: N. St.

Sjajne utakmice u Primeri

Benzema čuva Real i šanse za titulu, Sevilja golom golmana stigla do remija u 95. minutu
Copyright Tanjug/AP Photo/Lalo R.Villar

Atletiko je u velikom padu, Real u usponu forme. Upravo takva slika iz prethodnih nekoliko mečeva je donela uzbuđenje u borbi za titulu u Primeri.

Puleni Zinedina Zidana su savladali Seltu na gostovanju – 1:3 (1:2).

Sve zasluge za to pripadaju Karimu Benzemi koji je dao dva gola i asistirao Asensiju za treći. Da francuski napadač ne igra ovako dobro Madriđani bi bili u ogromnim problemima. Ovako imaju 63 boda, tri manje od prvoplasiranih „jorgandžija“ koje u nedelju dočekuju Alaves.

Ueska i Osasuna su odigrali meč bez golova – 0:0.

Dobra vest za Osasunu je to što se Darko Brašanac oporavio od povrede, igrao je do 89. minuta kada ga je zamenio Tores. Sa ovim bodom je Osasuna došla do 30 i polako beži iz opasne zone, dok je Ueska „zakucana“ na dno sa 21 poenom.

Nestvarne scene viđene su na stadionu „Hose Zorilja“. Valjadolid i Sevilja su remizirali i to na spektakularan način – 1:1 (1:0).

Oreljana je u 44. minutu bio siguran sa penala i doneo je prednost domaćinu. Izgledalo je da će sva tri boda ostati u njihovim rukama. Igrala se duboka sudijska nadoknada, tačnije 95. minut i Sevilja je imala korner, ujedno i poslednju šansu na meču. A onda se dogodio splet gluposti domaćih igrača i snalažljivost gostiju.

Golman Bono je otišao u kazneni prostor i upravo je on pogodio za remi, ali ne glavom niti slučajno. Posle izvedenog kornera je De Jong loše šutirao, Oskar je pratio akciju, pokušao da vrati loptu u peterac, ona je šetala po gol-aut liniji, niko od domaćih igrača je nije izbacio, El Nesiri je došao do nje i vratio je u peterac, tamo je Kounde dokačio dovoljno da je namesti u dobru poziciju za Bona koji je šutirao i pogodio za veliko slavlje!

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj je igrao do 67. minuta kada ga je zamenio Ivan Rakitić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike