Zvezda bez pola tima overava jesenji titulu protiv Zlatibora

05.12.2020

16:08 >> 16:09

0

Autor: Milan Nastić

Crveno-beli žele da nastave pobednički niz

Zvezda bez pola tima overava jesenji titulu protiv Zlatibora
Copyright MN Press

 

Fudbaleri Crvene zvezde posle uspešne misije u Ligi Evrope i plasmana u narednu fazu ovog takmičenja, vraćaju se domaćem prvenstvu.

Crveno-beli sutra (16.00 Tv Arena) gostuju Zlatiboru u 17. kolu Superlige Srbije, a trener Dejan Stanković neće moći da računa ne nekoliko važnih igrača pred taj duel.

– Protiv Zlatibora neće nastupiti Ivanić, Rodić, Ben Pavkov, Gavrić kao i Katai. To je šest veoma bitnih fudbalera, plus momci koji su se potrošili protiv Hofenhajma. Videćemo, imamo trening na kom ćemo namestiti ekipu za Zlatibor. Potrošili smo se posle evropske utakmice, zdravstveni bilten nije sjajan, imamo problema, ali i dalje stojim za svojih reči. Ne tražim alibi i ko god da izađe na teren zna šta je imperativ – istakao je Stanković.

Stanković otvoren posle važne “nule”: Nije moglo lepše

U slučaju novog trijumfa crveno-beli bi overeili titulu jesenjeg prvaka i time bi uspešno završili ovaj deo sezone.

– Videćemo kako ćemo igrati. Možda to budu dva špica, možda tri. Moramo videti ko se kako oseća, pa ćemo onda i “napraviti” ekipu. Kada ste u Crvenoj zvezdi ne birate ciljeve, bitno je naravno da se bude prvi na tabeli, da ste na sva tri fronta pokažete maksimum. Mislim da smo na dobrom putu, u svaku utakmicu ulazimo maksimalno i znali smo šta treba da radimo. Uspeh ide na čast momcima jer smo krenuli od jula, imamo mnogo utakmica u nogama. Put je, sam po sebi, težak, igra se mnogo, po osam-devet mečeva u mesec dana. Nije lako igrati u Zvezdi zato što stalno moraš da se dokazuješ iz meča u meč i nikad nije kraj, što se meni sviđa – istakao je Stanković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike