Stanojević iskren: Nismo zaslužili, Đorđević: Ostaje nam da žalimo

05.12.2020

17:22 >> 17:34

0

Autor: Adam Štulić

Trener Partizana priznao da je prezadovoljan rezultatom

Stanojević iskren: Nismo zaslužili, Đorđević: Ostaje nam da žalimo
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana nastavili su pobednički niz.

Crno-beli su na Topčiderskom brdu, posle mnogo borbe, savladali Čukarički 1:0, golom mladog napadača Nikole Štulića u 86. minutu meča.

Strateg “valjka” Aleksandar Stanojević bio je iskren posle meča.

Šta bi Partizan bez svoje dece: Nikola Štulić oborio Čukarički u 86. minutu

Da je bilo 0:0, a i trebalo je, bilo bi zasluženo. Teško je bilo drugo poluvreme uz vetar, kao što je i njima bilo u prvom. Prezadovoljan sam, imamo mnogo problema. Drago mi je da je Štulić dao gol, nagovestio je nešto. Moram da budem zadovoljan, možda nismo zaslužili da pobedimo, ali igrali smo dobro, pokazali karakter i na kraju slavili – kazao je za TV “Arena sport” Stanojević.

Treneru Partizana na izjavi je čestitao i kolega na klupi Čukaričkog Dušan Đorđević.

– Svaka čast Saletu na iskrenosti. U drugom poluvremenu smo imali nekoliko situacija iz kojih smo mogli da ugrozimo Partizan i damo gol. Nismo ih iskoristili, jedan bljeask igrača kao što je Suma je odlučio pobednika utakmice. Ostaje nam da žalimo za nekoliko prilika koje smo imali i za bodom, da smo izdržali da ne primimo gol – kazao je Đorđević.

Strateg crno-belih osvrnuo se i na igru mladog Štulića, kao i na svoju odluku da mu kaže šansu:

– Štulić se nametnuo kao kandidat za startnu postavu, jer moram da cenim ono što je doneo ekipe u ovom meču sa Čukaričkim. Razmišljao sam i da mu šansu ukažem od starta drugog poluvremena, ali onda je ušao zajedno sa Sumom i sada tu ne treba previše pametovati, jer to su bile jedine moguće, realne izmene u tom trenutku.

Gol Štulića slavila je kompletna ekipa Partizana sa klupom.

– Zajedno smo proslavili, bila je tu neka posebna energija među nama. Znamo svi koliko poteškoća imamo, eto, sad smo kroz neko naše zajedništvo došli do nekoliko pobeda za redom – rekao je Stanojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike