Zvuči kao zicer, zar ne? Ircima nema ko da brani, a alarmantno je i što se tiče napadača

22.03.2021

10:03 >> 10:08

0

Autor: D. B.

U Beograd ne dolaze devetorica standardnih reprezentativaca

Zvuči kao zicer, zar ne? Ircima nema ko da brani, a alarmantno je i što se tiče napadača
Copyright Profimedia

E ovo je zicer koji Srbija ne sme da propusti! Selektor fudbalske reprezentacije Republike Irske, Stiven Keni neće biti u prilici da u Beograd dovede devetoricu standardnih igrača!”

Na inicijalnom spisku nije bilo povređenog golmana Darena Rendolfa iz Vest Hema, štopera Šefild junajteda Džona Igana, veziste Kristal Palasa Džejmsa Mekartija i aduta kiparskog APOL-a Džeka Brina, kao i visokog napadača Noriča Adama Ejda. A sada stižu nove loše vesti za Irce i dobre za Srbiju.

Već sada na pozivu su se zvanično zahvalili Konor Hurihejn iz Svonsija, kao i Kalum O’Daud iz Bristol sitija, a zatim i štoper Barnlija Kevin Long.

A onda je usledio i problem koji će Irci teško nadoknaditi – otpao je i golman Liverpula Kviven Keleher. To znači da će mrežu na “Marakani” morati da čuva član Brnmuta Mark Travers koji igra u trećem rangu na ostrvu i koji do sada nije nikada branio za Republiku Irsku na zvaničnom meču! Ovaj golman nije branio poslednjih 45 dana!

Hroničnu neefikasnost, odnosno seriju od sedam mečeva na kojima nisu postigli gol, Irci su pokušali da reše tako što su želeli da se među Irce vrati napadač Lidsa Patrik Bamford koji je nekada igrao za U18 reprezentaciju, ali se potom odlučio za Englesku.

Irici se dana okupljaju u Mančesteru gde će trenirati sutra pre leta za Beograd.

Pročitajte još

Na spisku raspoloživih snaga su – golmani: Mark Travers, Gavin Bazunu i Kirian O’Hara, odbrambeni igrači: Šejmus Koleman, Met Doerti, Šejn Daf, Enda Stivens, Kirijan Klark, Dara O’Šea, Rajan Mening, Sajrus Kristi i Daran Leninhem, vezisti: Alan Braunm Džef Hendrik, Džejson Molumbi, Džejson Najt, Džoš Kulen i Konor Koventri, krila: Robi Brejdi, Džejms Meklin, Deril Horgan i Ronan Kurtis, kao i napadači: Kalum Robinson, Eron Koneli, Šejn Long, Džejms Kolins i Troj Parot.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike