Da li odlazak Kokeze utiče na dešavanja u taboru "orlova"

23.03.2021

16:25

0

Autor: D. B.

Stiglo je objašnjenje selektora Stojkovića

Da li odlazak Kokeze utiče na dešavanja u taboru "orlova"
Copyright MN Press

Odlazak predsednika jednog Saveza uoči starta kvalifiakcija za Svetsko prevenstvo sigurno da bi negde izavalo velike potrese.

Ali, odlazak Slaviše Kokeze iz fotelje glavnokomandujućeg u FSS, prema rečima novog selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, nije uticao apsolutno nikako na igrače i čitav sportski deo “orlova”.

– To što se desilo naravno da ne utiče na sportski sektor. Fokusirani smo na ono što nas čeka i bićemo spremni. Dovoljno smo na okupu da na kraju vidimo kako ćemo i šta ćemo. Igrači su dovoljno inteligenti da shvate sve, a shvatili su. Do sutra ćemo da izgledmo kako želimo. Pošto želimo, hoćemo i možemo. Ne vidim nijednu prepreku, osim Republike Irske, koja će dati sve od sebe da nas onemogući da pobedimo. Trudićemo se da dominiramo i da budemo tim koji će pokazati lepo lice – objasnio je Stojković u svom poslednjem obraćanju medijima pred sutrašnji start kvalifiakcija za odlazak na SP.

Pročitajte još

Ako je tako, a nema razloga da bilo ko sumnja, onda je Stojković obavio sjajan posao izolujući sve igrače od priča u kojoma se kao glavni akter spominje čovek koji ih je do juče dočekivao i koga su oslovljavali sa predsedniče.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike