Dramatične scene na treningu Atletika: Fudbaleri su se istezali, a Dembele se samo srušio i ostao nepomično da leži (VIDEO)

23.03.2021

18:35 >> 20:25

0

Autor: Adam Štulić

Srećom, prve vesti su ohrabrujuće

Dramatične scene na treningu Atletika: Fudbaleri su se istezali, a Dembele se samo srušio i ostao nepomično da leži (VIDEO)
Copyright Printcsreen/Twitter/FutbolBible

Fudbaleri madridskog Atletika, oni koji se nisu javili na reprezentativnu akciju, nastavili su sa pripremama za najvažniji deo sezone i borbu za povratak šampionske titule na “Metropolitano”. Ipak, posle treninga u utorak verovatno je malo onih koji u ovom trenutku razmišljaju o sortskim temama…

Razlog je zdravstveno stanje Muse Debelea… Prve prognoze su ohrabrujuće, ali je zabrinutost među “jorgandžijama” velika.

Napadač koji je u četu Dijega Simeonea stigao u januarskom prelaznom roku na pozajmicu iz Liona, sa mogućnošću otkupa ugovora za 35 miliona evra, tokom treninga u utorak pao je u nesvest i nekoliko trenutaka ostao nepomično da leži.

Lekarski tim i najbliži saigrači odmah su pritrčali da nesrećnom mladiću ukažu prvu pomoć. Srećom, posle višeminutne neizvesnosti, Dembele je ustao, na nogama napustio trening, odakle je prevežen pravo u bolnicu na dodatna ispitivanja.

Pročitajte još

Prve vesti ukazuju da je mladom (24) francuskom napadaču pozlilo usled pada krvnog pritiska, ali će najverovatnije ostati hospitalizovan još neko vreme, kako bi se izvršila dodatna ispitivanja i analize.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike