Piksi: Bio sam hladan kao špricer na poluvremenu, verovao sam da možemo i do pobede!

27.03.2021

22:11 >> 22:15

0

Autor: N. St.

Reč predaja ne postoji u našem rečniku – poručio je selektor

Piksi: Bio sam hladan kao špricer na poluvremenu, verovao sam da možemo i do pobede!
Copyright MN Press

Doneo je Dragan Stojković nešto novo u reprezentaciju Srbije. Od kada je seo na klupu „orlova“ vidi se pomak u igri. Pre svega u napadu i organizaciji igre.

Srbija je uspela da nadoknadi dva gola zaostatka i da osvoji bod protiv Portugalije u Beogradu (2:2).

– Interesantna utakmica, prvo poluvreme je pripalo njima, drugo nama. Nama je bilo teže zbog dva gola minusa. Momci su pokazali hrabru igru. Reč predaja ne postoji u našem rečniku. Rezultat je na kraju realan – rekao je Piksi po završetku utakmice.

Otkrio je i šta je rekao igračima u pauzi između dva dela.

Bio sam potpuno miran, znate kako je špricer hladan, takav sam bio. Rekao sam im da verujem da možemo da se vratimo i da pobedimo. Možda je bilo malo pretenciozno. To što smo uspeli da se vratimo od 0:2 do 2:2 hrabri, pokazuje da smo na dobrom putu. Ovo je jedna od najboljih ekipa u Evropi, aktuelni šampion.

Žali zbog naivnih grešaka.

– Moramo puno da radimo. Šteta je što nemamo više vremena da provedemo zajedno. Kvalitet postoji, ali i greške koje moraju da se ispravljaju. Ne može da se desi da protivnik postigne gol posle prvog šuta. Koncentracija mora da postoji. Greške su sastavni deo igre. Šteta što nije bilo publike, bio bi spektakl. Odigrati 2:2 protiv ovakve Portugalije jesu za zadovoljstvo, ali nisam prezadovoljan. Ne potcenjujem nikoga, zaista sam verovao da možemo da pobedimo. Čestitam momcima i Mitru koji je postavio novi rekord – zaključio je Piksi.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike