Da li je Ronaldo izgubio traku? Selektor Portugalaca je prelomio

29.03.2021

17:36

0

Autor: D. B.

Uoči meča protiv Luksemburga glavna tema su dešavanja iz Beograda

Da li je Ronaldo izgubio traku? Selektor Portugalaca je prelomio
Copyright MN Press

Može mu se. Kristijano Ronaldo ostaje kapiten fudbalske reprezentacije Portugalije iako je kapitensku traku bacio na travu stadiona “Rajko Mitić”.

Selektor Portugalaca Fernando Santos, uoči sutrašnjeg duela u Luksemburgu, objasnio je kakva je sudbina slavnog fudbalera.

Naravno da će zadržati traku. Svi znaju da je Kristijano nacionalni heroj. Da je uvredio nekoga od rivala, saigrača ili ljudi iz federacije, razmislio bih. Ali, ništa od toga se nije dogodilo. Bio je to momenat frustracije, koji je mogao da se dogodi i meni. Zamislite samo šta sam ja rekao četvrtom sudiji – rekao je Santos na pres konferenciji.

Odmah je dodao i šta podrazumeva pod pojmom frustracije.

To je potez nekoga ko želi da da sve od sebe za nacionalni tim, čoveka koji vidi da mu je lopta ušla, a da nije gol. Ne postavlja se pitanje ko je kapiten – bez uvijanja će Santos.

Pročitajte još

Prisetio se iskusni trener i da je jednom zbog sličnog poteza kaznio igrača.

Da, jednom je moj igrač bacio dres kada sam ga zamenio. To je potez koji je sve razbesneo. Ali, to nije ono što je Kristijano uradio. Još jednom ponavljam, Kristijano je kapiten – decidirano tvrdi selektor Portugalaca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike