Šta radi fudbaler kada ga selektor iznenadi pozivom u reprezentaciju (VIDEO)

31.03.2021

15:47

0

Turski igrač Alpaslan Ozturk snimljen sigurnosnim kamerama u trenutku kada mu javljaju da je na spisku kod selektora Senola Guneša

Šta radi fudbaler kada ga selektor iznenadi pozivom u reprezentaciju (VIDEO)
Copyright Printscreen

Ako ste se zapitali kako izgleda fudbaler kome iznenada stogne poziv selektora da brani boje svoje zemlje, pogledajte snimak sigurnosnih kamera unutar prostorija turskog kluba Gectepe.

Poziv je iznenadio 28-godišnjeg veznog igrača Alpaslana Ozturka, a kada mu je telefonom javljena lepa vest počeo je da skače od sreće u prostorijama kluba.

Ipak, priča nije dobila baš srećan kraj. Ozturk se našao na klupi sa rezervnim igračima selektora Senola Guneša i to baš na meču koji su Turci iznenađujuće remizirali 3:3 sa Letonijom, čime su kompromitovali svoje odlične partije i pobede nad Holandijom (4:2) i Norveškom u gostima (0:3).

Pročitajte još

Prinscreen/Instragram/ozturkgram

Ozturk je dete turskih građana na radu u Belgiji. Prošao je školu Standarda i u mlađim kategorijama često je menjao reprezentativne boje, dvoumeći se između Turske i Belgije. Konačno 2014. godine se opredelio za zemlju svojih predaka, ali sve do ovog poziva nije bio izbor selektora Turske.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike