Jović dobio jasnu poruku: Ima tri meča da pokaže od čega je sačinjen

02.04.2021

10:36 >> 10:42

0

Autor: D. B.

Prvi će biti već u subotu i to protiv Dortmunda

Jović dobio jasnu poruku: Ima tri meča da pokaže od čega je sačinjen
Copyright MN Press

Nemački mediji tvrde – sledeća tri meča koje će igrati Ajntraht iz Frankfurta biće utakmice u kojima će Luka Jović pokazati, kako oni definišu, od čega je napravljen.

Ajntraht očekuju mečevi protiv Dortmunda, Volfsburga i Menhengladbaha, a kako tvrdi nemački “Kiker” trener Adi Hiter svestan je da Jović može i mora bolje, odnosno da je javnost svesna da nije postigao dovoljno golova od kada je stigao u Frankfurt na pozajmicu iz Real Madrida.

– U principu sam zadovoljan Lukom. Ali, nisam do kraja zadovoljan zato što znam da može da postigne još više golova i što nije bio strelac na nekoliko poslednjih mečeva.

Pročitajte još

Trener Ajtrahta tvrdi i da bi više voleo da je tokom reprezentativne pauze Jović bio sa ostatkom tima nego sa “orlovima”.

– Voleo bih da je trenirao sa timom, pošto nije mnogo igrao za reprezentaciju. On je ambiciozan, želi da pomogne timu. Protiv Union Berlina je pokazao da može da igra u tandemu sa Andre Silvom. Nije postigao gol, ali je bio uključen kod trećeg i četvrtog – objašnjava Hiter.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike