Kruševljani optimistično najavljuju meč sa šampionom: Nećemo biti lak zalogaj za Zvezdu, sigurno

02.04.2021

15:52

0

Autor: Adam Štulić

Trener Napretka Milan Đuričić istakao trijumfalne ambicije

Kruševljani optimistično najavljuju meč sa šampionom: Nećemo biti lak zalogaj za Zvezdu, sigurno
Copyright MN Press

Uvertiru za 146. večiti derbi, koji se naredne srede od 18 časova igra na stadionu “Rajko Mitić” fudbaleri Crvene zvezde imaju u Kruševcu. Izabranici Dejana Stankovića pokušaće da u okršaj sa večitim rivalom uđu sa trenutnih devet bodova prednosti, ali ih, sudeći po izjavama iz tabora Napretka, neće čekati lak zadatak.

– Imamo ambicije da pokušamo da pobedimo, ako možemo. U fudbalu je sve moguće, u nadolazećoj smo formi, bilo bi lakše sa navijačima. Očekujem dobru utakmicu, jasno je da je Crvena zvezda favorit, ali sigurno nećemo biti “lak zalogaj”. Daćemo sve od sebe, a na kraju utakmice ćemo videti koliko je to – rekao je strateg Kruševljana Milan Đuričić za klupski sajt.

Duel fudbalera Napretka i Crvene zvezde na stadionu pod Bagdalom počeće u 17 časova, a mladi defanzivac domaćih Ognjen Mršić obećava da će sa saigračima dati sve od sebe da zaustavi Zvezdin napad.

– Duel sa šampionom je veliki izazov. Znamo koliko su gosti opasni i moćni, ali spremni smo. Daćemo sve od sebe i pokušati da ih iznenadimo i obradujemo navijače – rekao je Mršić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike