Uspešan debi Gorana Milojevića na klupi Inđije, Bačka iznenadila Javor

03.04.2021

15:21

0

Autor: Milan Nastić

Odigrana još tri meča 29. kola Superlige

Uspešan debi Gorana Milojevića na klupi Inđije, Bačka iznenadila Javor
Copyright MN Press

Odigrana su još tri meča 29. kola Superlige Srbije gde su bili mnogo uspešniji domaćini. Inđija je u derbiju začelja, sa novim trenerom Goranom Milojevićem bila bolja od Rada minimalnim rezultatom 1:0, a jedini pogdak je postigao Bastajić u 63. minutu.

Ovim trijumfom klub iz Vojvodine se i dalje nada da može da zadrži prvoligaški status, a mnogo im znači što su stigli do tri boda protiv direktnog rivala za opstanak.

Građevinari su napravili veliki korak nazad u toj borbi, jer bi im značio i bod osvojen na stadionu u Inđiji. Ali, sami sebi su otežali posao, jer su od 56. minuta igrali sa fudbalerom manje na terenu.

Pročitajte još

Radnik, nastavlja sa odličnim partijama u sezoni, klub sa juga Srbije slavio je u meču protiv Zlatibora sa 2:1, koji su tako sve bliži selidbi u niži rang.

Najzaslužniji za nova tri boda Radnika je Makarić, koji je u razmaku od tri minuta u 57 i 60 minutu doneo novi trijumf svom timu. Jedini pogodak za goste je delo Krstića u 82. minutu.

Najveće izneneđanje je ostvario poslednjoplasirana Bačka koja je uspela na gostovanju Javoru da uzme bod. Meč je završen bez podbenika 1:1.

Gosti zaslužuju sve pohvale, iako su jednom nogom u nižem rangu, muški su se borili u Ivanjici i zasluženo osvojili bod.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike