Stojić za 24sedam: Nadam se da će se akteri derbija ponašati gospodski

07.04.2021

14:30 >> 14:47

0

Autor: Milan Nastić

Poznati menadžer očekuje svetkovinu na našem najvećem stadionu

Stojić za 24sedam: Nadam se da će se akteri derbija ponašati gospodski
Copyright MN Press

Nekadašnji golman Partizana, sada uspešan menadžer Ranko Stojić poručio je za 24sedam da očekuje da se svi akteri na derbiju ponašaju gospodski.

– Nadam se da jednom spektaklu. Naravno, za tako nešto su potrebni i navijači, i to je jedina mana današnjeg meča. Ali, gledajući formu oba tima, moramo da očekujemo jedan otvoren meč, bez garda, i kalkulacija i da na terenu bude prava svetkovina. Da i Zvezda i Partizan pokažu ono najbolje što imaju. Da svi akteri večitog derbija pokažu gospodsko ponašanje, i da i u tom segementu se približimo velikim utakmicama koje se igraju u Evropi – istakao je Ranko Stojić za 24sedam.

Pročitajte još

Bivši golman ističe da sudije ne bi trebalo da budu u prvom planu, napominjući da oba tima moraju da imaju fokus na svoju igru, a ne da se bave stvarima koji nisu vezani za teren.

Jedina prednost što neće biti navijača je ta da će se sve čuti šta govore sa klupe oba tima stručni štabovi. Verovatno će toga biti svesni, pa će biti kulturniji i to treba da im bude smernica kako da se ponašaju u nekim narednim mečevima kada bude publike. Pored toga, nadam se da će sve proteći u pravoj sportskoj atmosferi. A, kad to kažem, mislim da se neće reagovati na svaku sudijsku odluku, i da će fokus naša dva najveća kluba biti na terenu i da odigraju pravi fudbalski derbi. Mislim da i u tome treba da promenimo način ponašanja i da se približimo evropskim standardima – zaključio je Stojić za 24sedam.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike