Zvanično: Velika nada Partizana od januara u špicu Čukaričkog

07.12.2020

12:04 >> 12:25

0

Autor: D. B.

Sportski direktor tima sa Banovog brda potvrdio transfer

Zvanično: Velika nada Partizana od januara u špicu Čukaričkog
Copyright MN Press

Do sada se spekulisalo, a sada je i zvanično. Nekadašnja velika nada Partizana Đorđe Jovanović, koji je potom igrao za Kadiz i Lokeren, od januara će pojačati konkurenciju u špicu Čukaričkog.

Ovo je potvrdio i sportski direktor Čukaričkog Nenad Miroslavljević.

– Biće veliko pojačanje, baš u pravom smislu te reči. Odličan je igrač, to će tek pokazati. Nažalost, nije imao pravo nastupa u ovom delu prvenstva, ali od januara će biti veliko osveženje za ekipu – tvrdi nekadašnji napadač Proletera, Kadiza, Partizana, Smedereva, APOEL-a, Olimpijakosa iz Nikozije, kruševačkog Napretka i Čukaričkog.

Pročitajte još: Čukarički je u prethodnom kolu Superlige namučio Partizan

Za razliku od prethodnih godina, kad je zimske pripreme obavljao na Kipru, Čukarički će se ove godine preseliti u Tursku.

– Menjali smo destinaciju zbog dobro poznatih okolnosti. Od države do države su drugačije mere. Na Kipru je na snazi veliki broj restrikcija, malo klubova će tamo obavljati pripreme. Baš zbog mnogo većeg izbora kvalitetnih rivala, odlučili smo se za Antaliju, gde ćemo biti od 15. do 29. januara. Mislim da će 90 odsto ekipa biti u Turskoj na pripremama.

Otkrio je Mirosavljević i dva od pet rivala koje će Brđani imati u Antaliji.

– Zasada su to ruski Soči i ukrajinski Dnjepar. Traži se još tri protivnika – kazao je Nenad Mirosavljević, sportski direktor Čukaričkog.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike