Dušan Vlahović o Holandu, kakvu je poruku dobio od Ibrahimovića i da li ostaje u Fjorentini

10.04.2021 | 12:01 >> 12:02

Autor: Milan Nastić

Srpski napadač priznao je koliko mu znači podrška od Zlatana

Copyright MN Press

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović izjavio je da bi želeo da dostigne jednog od najboljih mladih igrača Evrope Erlinga Holanda.

Napadač Fjornetine otkrio i kakvu je poruku dobio je Zlatana Ibrahimoviću, napominjući da mu mnogo znači podrška takve fudbalske legende.

– Naravno da pratim šta radi Holand i sa kojom lakoćom postiže golove. Gledajući njega, pokušavam da shvatim kako se kreće, kako barata sa loptom i kako prati akcije. Onda, ono što ja radim na terenu, pokušavam da povežem i moje dobre, ali i loše strane. Mislim da napornim radom i posvećenošću na treningu mogu da dostignem njegov nivo – poručio je Vlahović.

U nekoliko navrata fudbaler Fjorentine je priznao da mu je idol dok je idol bio Zlatan Ibrahimović dok je bio mlađi.

– Baš sam se iznenadio da sam dobio poruku od Zlatana i to na dresu. Napisao mi je sve najbolje i to na mom jeziku. Mnogo mi znači njegova podrška, to je mi je jedan od najdražih poklona u životu.

Pročitajte još

Srpski igrač je do sada postigao 13 golova iz 31 utakmice i definitivno je pokazao da je pred njim velika karijera.

– Trudim se da napredujem, da svakog dana budem sve bolji. Uvek na treninzima isprobavam razne stvari. Poenta je u neprestanom ponavljanju pokreta iznova i iznova. I Ronaldo uvek želi da napreduje. To je tajna šampiona.

Vlahoviću ugovor sa Fjorentinom ističe 2023. godine, a on je istakao da je spreman za razne opcije.

– Mislim da trenutno nije vreme da se priča o mom ugovoru, kada klub ne stoji dobro na tabeli. Vidim da predsednik kluba ima velike ambicije za narednu sezonu i želi da dovede kvalitetne igrače, videćemo šta će se dogoditi na leto, ali spreman sam za svaku opciju – zaključio je Vlahović.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam