Kakav dan za Ibrahimovića: Pristao na novi ugovor, pa dobio direktan crveni karton u Parmi

10.04.2021

17:59 >> 18:04

0

Autor: N. St.

Ovako nešto može samo Šveđanin

Kakav dan za Ibrahimovića: Pristao na novi ugovor, pa dobio direktan crveni karton u Parmi
Copyright Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Ništa ne treba da čudi kada je Zlatan Ibrahimović u pitanju. Iskusni napadač ume da oduševi svojim potezima na terenu, ali u isto vreme i da napravi razne gluposti.

Pokazao je to u pobedi Milana na gostovanju Parmi – 1:3 (0:2).

Već u 8. minutu je na semaforu stajalo  0:1. Ibrahimović je asistirao, Rebić pogodio. U 44. je prednost duplirao Kesi. Sve se odvijalo savršeno za goste, imali su prednost, kontrolisali dešavanja na terenu i čuvali rezultat.

Tako je bilo sve do 60. minuta. Bezazlen faul je napravljen na Čalhanogluu na sredini terena. Dok je turski fudbaler ustajao sudija se okrenuo ka Šveđaninu i pokazao mu direktan crveni karton. Igrači Milana su se okupili, tražili objašnjenje, pokušao je da ga dobije i Ibra, ali sudija nije želeo da sluša.

Dobio je crveni karton zbog vređanja sudije Fabija Mareske. Nije poznato tačno šta mu je rekao, mada jeste malo čudno što nije dobio žuti kao opomenu. Ovo nije prvi put da je Mareska ovako reagovao, pošto je isključio i Antonija Kontea u januaru, tada je trener Intera dobio dva meča suspenzije – navode italijanski mediji.

Parma je šest minuta posle tog događaja uspela da smanji zaostatak preko Gađiola. Ipak, Leao je u četvrtom minutu nadoknade postavio konačan rezultat i tako stavio tačku na nade domaćina.

Inače, pre početka meča je Paolo Maldini potvrdio da je postignut verbalni dogovor sa Ibrahimovićem oko produžetka saradnje do juna 2022. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike