Remi na Brdu po meri Vojvodine

10.04.2021

19:27

0

Autor: D. B.

Odigrani prvi mečevi 31. kola fudbalske Superlige

Remi na Brdu po meri Vojvodine
Copyright MN Press

Počelo je 31. kolo Superlige, a razlog za slavlje imaju u Vojvodini, iako oni tek u ponedelja igraju svoj meč.

U derbiju kola Čukarički i TSC su odigrali meč bez golova na Banovom Brdu. Ovaj remi verovatno najviše odgovara Vojvodini, pošto će Novosađani imati priliku da eventualnom pobedom protiv Zlatibora na “Karađorđu” stignu na treću poziciju na tabeli.

MN Press

Ovo je drugi put ove sezone da na meču Čukaričkog i TSC-a nije bilo golova. A nije da nije bilo prilika. Prvo je adut Čuke Stevanović pogodio stativu, da bi potom najbolji strelac gostiju Lukić zatresao prečku. Kako je meč odmicao tako je i opadao tempo. Ipak, poslednjih desetak minuta bilo je vrlo uzbudljivo. U samom finišu ponovo je dobru priliku imao Lukić, a poslednju šansu na utakmici i to posle kontranapada imao je Đakovac, ali je njegov pokušaj ukrotio golman Petrović.

MN Press

Na “krovu” su snagu odmerili Voždovac i Proleter. Levi bek “zmajeva” Stefan Hajdin doveo je domaćina u vođstvo u 20. minutu igre. Planovi Voždovca morali su rapidno da se menjaju kada je direktan crveno karton dobio štoper Aleksandar Bogdanović posle skrivljenog jedanaesterca. Sa bele tačke precizan je bio Tomović u 58. minutu meča.

Pročitajte još

Golman Proletera Vasiljević uspeo je da zaustavi pokušaje Stojčeva, pa “makazice” Avrića. Imali su i Novosađani u finišu prilike, ali je prvo Cvetićanin uspeo da u poslednjem momentu izblokira šut Kneževića, a onda je u 89. minutu sjajno intervenisao Krunić.

Mladost ponovo slavi Milana Bojovića. Sjajni napadač je postigao jedini gol u duelu protiv Spartaka u 55. minutu utakmice. Ovo je prva pobeda tima iz Lučana protiv Subotičana od septembra 2019. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike