Još jedna smena u srpskom fudbalu: Voždovac ima novog trenera

11.04.2021

19:20 >> 19:42

0

Autor: Adam Štulić

Jovan Damjanović nije više na klupi zmajeva

Još jedna smena u srpskom fudbalu: Voždovac ima novog trenera
Copyright MN Press

Još jedan superligaš odlučio se za promenu trenera u prolećnom delu sezone. Posle niškog Radničkog, koji je prošle nedelje dogovorio prekid saradnje sa Vladimirom Gaćinovićem, za rokadu na klupi odlučio se i Voždovac.

Umesto dosadašnjeg trenera Jovana Damjanovića, na klupi “zmajeva” u narednom periodu sedeće Predrag Rogan.

Damjanoviću je “glave došao” subotnji remi sa novosadskim Proleterom na “krovu” (1:1), ali taj rezultat bio je sam kap koja je prelila času kod rukovodstva Voždovca, s obzirom na seriju loših rezultata u poslednje vreme. Beogradski tim je od početka proleća zabeležio samo dve pobede, uz ubedljiv poraz od Partizana u četvrtfinalu Kupa Srbije (4:0).

“Zmajevi” su u 12 utakmica posle zimske pauze, uz trijumfe protiv niškog Radničkog i Bačke, ostvarili po pet remija i poraza, pa su pali na sredinu tabele, a kako ne bi upali u borbu za opstanak u finišu sezone čelnici kluba odlučili su se za šok terapiju u vidu promene trenera.

Novi šef struke Voždovca poslednji angažman imao je u mađarskom Ujpeštu, a između ostalih, radio je u Zemunu, Mačvi, TSC, subotičkom Spartaku i kruševačkom Napretku.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike