Mesi je podigao prvi pehar, Barselona poslala jasnu poruku rivalima (VIDEO)

17.04.2021

21:43 >> 22:18

0

Autor: N. St.

Trijumf Katalonaca u Kupu kralja

Mesi je podigao prvi pehar, Barselona poslala jasnu poruku rivalima (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Angel Fernandez

Ne cvetaju ruže u Barseloni, ali im to ne smeta da i pored svih problema koje imaju i na terenu i van njega dođu do trofeja.

Katalonci su podigli prvi pehar ove sezone pošto su u finalu Kupa kralja deklasirali Atletik Bilbao u Sevilji – 0:4 (0:0).

Posle prvog poluvremena, u kom su mreže mirovale, drugo je bilo neverovatno. Grizman je u 60. minutu „otvorio“ goleadu, da bi tri minuta kasnije De Jong, asistent kod prvog gola, pogodio za 0:2 posle dodavanja Albe. Svega pet minuta kasnije je De Jong ponovo bio u ulozi asistenta, a Mesi je bio egzekutor. Konačan rezultat je postavio omaleni Argentinac u 72. minutu posle pasa Albe. Viđen je još jedan pogodak, dao ga je Grizman u 86. minutu, ali ga je VAR poništio zbog ofsajda.

Očekivano, Mesi je dobio i priznanje za najkorisnijeg igrača (MVP).

Ovo nije jedina titula koju bi mogli da osvoje, pošto su u Primeri na trećem mestu sa 65 bodova, dva manje od prvoplasiranog Atletika, osam kola pre kraja. Uz to ih čeka i direktan duel sa Simeoneovim pulenima. Jasna poruka za sve rivale i dobra uvertira za završnicu sezone.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike