Šta su sve fudbaleri Borca radili u Kragujevcu pre prekida (VIDEO)

18.04.2021

07:33

0

Autor: D. B.

Neverovatne scene u Prvoj ligi Srbije

Šta su sve fudbaleri Borca radili u Kragujevcu pre prekida (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube/ RFK1923 TV

U Borcu iz Čačka se ne zaustavljaju. Posle onoga što su učinili na meču protiv Radničkog u Kragujevcu, kada su izašli da igraju sa sedam igrača, da bi se jedan igrač požalio na povredu i izazvao prekid meča u 12. minutu, usledila je najava da je ovo samo početak.

– Očekivao se šumadijski derbi i krivo mi je zbog svega, ali ovo je bio jedan od načina da pošaljemo poruku da se ne igramo sa svojim integritetom i obrazom, što će se dokazati na većim instancama. Sve je ovo urađeno na nezakonit način. Nećemo da tražimo pomilovanje, ovo je prva reakcija, a druga će da bude još drastičnija. Izgubiće veliki fudbalski centar, krećemo od nule, proces će potrajati, ali istrajaćemo u svemu – rekao je nezadovoljni trener i sportski direktor čačanskog kluba Vladimir Stanisavljević posle meča.

Na “meč” fudbaleri Borca su izašli u majicama na kojima je pisalo “1×2”, pre zvižduka za start utakmice su klečali izražavajući protest, a tokom utakmice oni igrači koji nisu igrali, već su bili na tribini skandirali su “FSS lopovi”.

Pročitajte još

Čačani su besni zbog odluke Disciplinske komisije FSS da ih kazni zbog dešavanja na meču protiv Železničara iz Pančeva, a po postupku posle dojave UEFA da je ovaj meč bio namešten. Čačanima je oduzeto šest bodova, kažnjeni su i novčano.

Borac bi u Prvoj ligi trebalo da odigra još mečeve protiv OFK Žarkova, Dinama, Zemuna, Loznice, Kolubare i Trajala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike