Valensija zna ko sve želi Srbina na golu: Rajković odlazi iz Remsa, velikani stali u red

28.04.2021

10:06

0

Golman francuskog prvoligaša na meti nekoliko velikih evropskih klubova

Valensija zna ko sve želi Srbina na golu: Rajković odlazi iz Remsa, velikani stali u red
Copyright Predrag Rajković foto: Profimedia

Golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković mogao bi tokom narednog leta da pojača redove španskog velikana.

Prema pisanju španskog “Superdeporte” bivši čuvar mreže Crvene zvezde prva želja je Valensije u slučaju da klub napusti Holanđanin Jasper Silesen za koga vlada veliko interesovanje. Uprava “slepih miševa” namerava da napravi balans između troškova za dovođenje pojačanja i prodaje igrača, a već sada manipulišu podatkom od prošlog leta kada je francuski Rems za Srbina tražio deset miliona evra, duplo više nego što su uložili u njegovo dovođenje iz Makabija Tel Aviv.

Isti izvor piše da će Valensija imati veliku konkurenciju u Monaku u Borusiji Dortmund, ali Rems nema razloga da žuri sa njegovom prodajom, budući da mu ugovor ističe 30. juna 2023. godine. “Superdeporte” veruje da će kriza uticati na smanjenje apetita kod Remsa i da bi cena između sedam i devet miliona evra bila prihvatljiva za klub sa Mestalje.

Pročitajte još

Rajković je korpulentan i pokriva veliki prostor. Dobro igra nogama i komanduje igrom. Konkurent je sa Markom Dmitrovićem, bio je svetski prvak sa U20 Srbije na SP u Novom Zelandu i najbolji golman tog takmičenja 2015. godine – piše dnevnik iz Valensije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike