KRAJ: Asanove majstorije i Nathove asistencije za trijumf Partizana VIDEO)

29.04.2021

14:35 >> 17:09

0

Autor: N. St.

Crno-beli slavili u Novom Sadu

KRAJ: Asanove majstorije i Nathove asistencije za trijumf Partizana VIDEO)
Copyright MN Press

Pitanje šampiona je rešeno, čeka se samo da Crvena zvezda to i matematički obezbedi. S obzirom da imaju veliku prednost u odnosu na timove koji su iza njih u Partizanu su odlučili da pruže šansu mlađima.

Tako je Aleksandar Stanojević rešio da na meču protiv Proletera u Novom Sadu igra sa onima koji nisu imali veću minutažu u prethodnom periodu i to mu je donelo rezultat.

Crno-beli su ostvarili trijumf – 1:3 (0:1).

Poveli su gosti preko Svetozara Markovića u 18. minutu. Potom je njegov prezimenjak Lazar u 76. duplirao prednost na asistenciju Natha. Onda je Banjak napravio veliku grešku i praktično pomogao protivniku da se vrati u igru, da bi u nadoknadi posle majstorije Asana Natho upisao novu asistenciju, a Jojić stavio tačku.

Dešavanja sa meča ste mogli da pratite na portalu „24sedam“.

Pročitajte još:

90+3′ – KRAJ

Utakmica je završena, Partizan je slavio protiv Proletera – 1:3.

90+1′ – ASANO SVE ODRADIO, JOJIĆ POGODIO

Asano je uzeo loptu na svojoj polovini, zaleteo se, predriblao nekoliko protivničkih igrača, pa nesebično dodao do Natha koji je odložio loptu za Jojića kome nije bilo teško da pogodi praznu mrežu.

90′ – JOŠ TRI MINUTA

Igraće se još tri minuta u Novom Sadu.

87′ – JAPANAC U OFSAJDU

Asano se našao u situaciji jedan na jedan, spremao se da šutira, ali je podignuta ofsajd zastavica. Na snimku se videlo da nedozvoljene pozicije ipak nije bilo.

85′ – POKUŠAVA DOMAĆIN

Trudi se domaćin svim silama da proba da stigne do gola i remija koji bi im mnogo značio u borbi za opstanak.

79′ – PROLETER SE VRATIO U IGRU

Neverovatni potezi doveli su do gola domaćina. Popović je krenuo po loptu, došao do nje, ali je Banjak uspaničeno reagovao ispred njega, nije pratio let lopte, očekivao je da je otišla u korner, što nije bio slučaj. Mirosavljev je to primetio, a onda je u pokušaju šuta pogodio Svetozara Markovića i lopta je završila u mreži. Srećno do 1:2.

76′ – MARKOVIĆ ZA 0:2!

Lepa akcija Partizana, Natho petom odlaže za Lazara Markovića koji se namestio, šutirao i lopta je od stative završila u mreži. Dvojica Markovića su dala dva gola u Novom Sadu.

69′ – OPET ASANO

Ponovo je Asano mogao da postigne gol. Doduše, deluje da je japanski fudbaler hteo da centrira ,a ne da šutira, umesto toga je iznenadio Vasiljevića koji je uz malo problema uspeo da interveniše i pošalje loptu u korner. Bila je gužva u kaznenom prostoru, ali su domaći igrači reagovali dobro. Usledila je kontra Proletera koju je zaustavio Šćekić.

65′ – PROBLEMI SA SUNCEM

U dva navrata u kratkom vremenskom roku se fudbaleri Partizana žale da im sunce smeta i da zbog toga nisu uspeli bolje da šutiraju iz dobrih prilika. Tomović je ušao umesto Pejia sa jasnom porukom domaćina da žele da postignu gol, a ne da se brane.

62′ – “RABONA”

Probao je Knežević na sjajan način da centrira, učinio je to “rabonom”, nije bilo teško za Popovića da uhvati loptu, ali je svakako veoma zanimljvi potez.

60′ – ASANO ODMAH POKUŠAO

Joković je izgubio loptu u kaznenom prostoru, Asano je to iskoristio da šutira, Marjanović je uspeo da ga izblokira i da pošalje loptu u korner posle kog nije bilo opasnosti.

58′ – ČETVOROSTRUKA IZMENA STANOJEVIĆA

Napravio je Stanojević četiri promene izašli su Štulić, Jović, Pavlović i Stevanović, ušli su Holender, Asano, Lazar Marković i Natho.

56′ – PAVLOVIĆ PAO, NEMA FAULA

Imao je Partizan kontru tri na jedan, Lazar Pavlović je imao loptu, Kovačević je sjajno startovao i izbio loptu, fudbaler Partizana se okrenuo ka arbitru, tražio je faul, sudija se nije oglasio.

MN Press

52′ – UPOZORENJE ZA MIROSAVLJEVA

Krenuo je Proleter znatno agresivnije u drugom delu da juri gol. Jedan od rezultata tog presinga bio je nešto oštriji start Mirosavljeva koji je dobio opomenu, an e žuti karton.

46′ – PROMENA

Jedna izmena u pauzi i to u domaćem timu, umesto Ivanovića je u igri Mirosavljev.

45′ – POLUVREME

Završeno je prvo poluvreme u Novom Sadu. Partizan vodi sa 1:0.

44′ – PRIPRETIO ILIĆ

Odličnu fintu je napravio Ilić, izgradio sebi poziciju za šut i promašio gol Popovića.

41′ – POKLON KORNER

Nova velika gršeka štopera Marjanovića koji poklanja korner protivniku. Došlo je do gužve i pada u kaznenm prostoru, Banjak je napravio faul u napadu.

MN Press

37′ – DOSTA “SECKANJA”

Veliki broj malih faulova na raznim delvima terena, pa tako dolazi do “seckanja” igre.

30′ – POLU-ŠANSE

Bez novih većih prilika posle pogotka Partizana.

21′ – UMALO DO 0:2

Jović je prošao po strani, poslao loptu ka Miljkoviću koji je slabo šutirao, a lopta se od Marjanovića odbila u korner, dosta sreće za defanzivca domaćina. Posle kornera je Banjak ostao sam, ali je šutirao pored stative.

18′ – PARTIZAN VODI

Slično kao protiv Vojvodine. Jojić je centrirao odlično, Svetozar Marković je bio najviši u skoku i doneo je prednost svom timu.

10′ – NEMA UZBUĐENJA

Slab tempo na startu meča. Nema većih uzbuđenja u dosadašnjem toku utakmice.

1′ – MEČ JE POČEO

Utakmica u Novom Sadu je krenula.

16:36′ – SASTAVI

Proleter: Vasiljević – Milošević, Marjanović, Ilić, Kovačević – Pejić, Joković – Knežević, Živojinović, Kojić – Ivanović

Partizan: Popović – Miljković, S. Marković, Banjak, Urošević – Šćekić, Jojić – F. Stevanović, Pavlović, Jović – Štulić

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike