Atletiko posle ovoga mora na tron Primere

01.05.2021

16:33 >> 16:39

0

Autor: Adam Štulić

Madriđani uz mnogo sreće do tri boda protiv Elčea

Atletiko posle ovoga mora na tron Primere
Copyright Profimedia

Fudbalski bogovi su u subotu rekli svoje – Atletiko Madrid mora na tron Primere. Mnogo sreće imali su izabranici Dijega Simeonea na gostovanju protiv Elčea, koji je u prvom minutu nadoknade vremena promašio penal. Tačnije, Fidel je pogodio stativu, za tri velika boda “jorgandžija” u borbi za šampionsku titulu.

Sve su Madriđani imali na svojoj strani, bili su dominantniji, pogotovo u prvom poluvremenu, ali su na kraju mogli da budu žestoko kažnjeni što ranije nisu došli do sigurne prednosti. Pet minuta pre nego što je Ljorente (23′) doneo vođstvo gostima, VAR je zbog ofsajda poništio gol Suarezu.

Ni u prvom minutu nadoknade vremena u prvom delu igre nova tehnologija nije bila naklonjena Atletiku, pošto je posle konsultacija sa VAR glavni arbitar meča odlučio da promeni odluku, posle dosuđenog penala u korist crveno-belih.

Atletiko sada ima pet bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala Real i Barselonu, koji imaju utakmicu manje. “Kraljevski klub” večeras igra na svom terenu protiv Osasune, a Katalonci u nedelju gostuju Valensiji. Posle ovog kola, do kraja šampionata preostalo je da se odigra još četiri, a već u sledećem bi mnogo toga moglo da bude jasnije oko konačnog raspleta, posle duela Bareslone i Atletiko Madrida na “Nou Kampu”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike