Turci optužuju bivšeg centarfora Partizana za sabotažu: Kamere snimaju kako trener ubeđuje Rikarda Gomeša da uđe u igru (VIDEO)

04.05.2021

16:34 >> 16:41

0

Trener Erzurumspora tvrdi da je Gomeš prijavio klub u FIFA zbog kašnjenja plata

Turci optužuju bivšeg centarfora Partizana za sabotažu: Kamere snimaju kako trener ubeđuje Rikarda Gomeša da uđe u igru (VIDEO)
Copyright MN Press

Bivši fudbaler Partizana, sada igrač turskog Erzurumspora Rikardo Gomeš demantovao je reči svog trenera Jilmaza Vurala koji je posle meča sa Fenerbahčeom u nedelju optužio za simuliranje povrede i da zato nije mogao da ga izvede na teren tokom utakmice

Rekao sam Rikardu da uđe u igru i da nam je potreban, a on mi je odgovorio “Ne”. Strani fudbaleri misle da je ovo štenara. Ako ne dobiju platu dva meseca, zaboravljaju gde. Odlaze u UEFA i žale im se – rekao je Vural.

Gomeš se navijačima obratio preko Instagrama:

– Pre svega, izvinjavam se našim sjajnim navijačima Erzurumspora i našoj zajednici zbog ove situacije u kojoj se nalazimo. Želeo bih da izrazim žaljenje zbog incidenta koji se dogodio na utakmici sa Fenerbahčeom. Izjave da sam tužio svoj klub FIFA pre meča sa Fenerbahčeom, a što je rečeno po završetku, neutemeljene su i lažne. Već četiri meseca od kluba nisam dobio platu. Međutim, uprkos svom ovom odlaganju, nisam se žalio FIFA, niti bilo gde pre ovog procesa, zbog poštovanja prema svom poslu, svom klubu i našim navijačima. Pored toga, nakon utakmice Bašaksehirom nastavio sam terapiju lečenja zbog problema koji sam imao sa skočnim zglobom. Čak je i intenzivni tretman i injekcije davao naš klupski lekar kako bih mogao da igram – napisao je Gomeš i nastavio:

– Što se tiče incidenta koji se dogodio pred kamerama na utakmici sa Fenerbahčeom – Nakon što sam obavešten da ću ući u igru u drugoj polovini meča, započeo sam pripreme za ulazak u igru kao što se vidi na snimku. Kad sam počeo da se pripremam, došao je trener i počeo da govori “volim te”. Ne treba to da mi se kaže da bih igrao fudbal. Bio sam tužan. Želeo sam da igram kao i svaki drugi igrač i kada sam mu ja rekao sve to, on mi je odgovorio da nema potrebe za mojim ulaskom. Tada sam prestao da se pripremam. Moji saigrači i zaposleni u klubu koji se vide na snimku takođe su bili vrlo bliski svedoci ove situacije. Obaveštavam javnost da ću učiniti sve što je u mojoj moći da zadržimo naš klub u ligi zbog ekipe, naše sjajne zajednice i naših navijača. Poštovanje – zaključio je Gomeš.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike