Reči De Lihta koje u srce diraju: Možemo da ga gledamo i da mu se divimo!

05.05.2021

17:46 >> 18:00

0

Štoper Juventusa oduševljen Tadićem i kako je Ajaks došao do 35. titule u Holandiji

Reči De Lihta koje u srce diraju: Možemo da ga gledamo i da mu se divimo!
Copyright Profimedia

 Matijs de Liht oduševljen je osvojenom titulom Ajaksa i talasom mladih igrača koji su došli posle njegovog odlaska u Juventus i Frenkija de Jonga u Barselonu. Za sve igrače De Liht kaže da su ostavili svoj pečat na peharu, ali da nijedan nema tu važnost i značaj kao onaj od Dušana Tadića.

Rajan Gravenberh je mnogo napredovao, sada je i u reprezentaciji. Devin Renč i Jurijem Timber su takođe bili  upečatljivi, kao i Lisandro Martinez i Edson Alvarez. Ali najmarkantniji igrač i čovek na kojeg još mislim je moj veliki prijatelj Dušan Tadić – rekao je De Liht i nastavio:

– Mnogo mi je značio, bio je poseban dok sam bio u Ajaksu. U svakom pogledu. Njegov mentalitet, njegova tehnika, način na koji doživljava sport. U tom delu je pravi primer. Pokazao je to i ove sezone svojim partijama i kako je upravljao ekipom kao pravi kapiten. Možemo samo da mu se divimo – zaključio je 22-godišnji as “stare dame” iz Torina.

Pročitajte još

 Tadić je ove sezone već bio uključen u trideset golova u Erediviziji. Postigao je 14 pogodaka i još 16 puta je asistirao.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike