Katalonci očajni zbog vesti iz Pariza: Nejmar nas iskoristio, nije ni želeo povratak u Barsu

09.05.2021 | 11:48 >> 11:49

Autor: Dejan Petković

U Barseloni veruju da je Brazilac dizao svoju cenu pričama da pregovara sa Laportom

Copyright Profimedia

Teški dani za Barselonu! Trka za titulu je verovatno izgubljena remijem na Nou Kampu sa Atletiko Madridom, a onda je na red došla i objava iz Pariza da su se PSŽ i Nejmar dogovorili oko produženja saradnje do 2025. godine.

Brazilac je, naime, važio za ozbiljnu metu novog predsednika kluba Đoana Laportu čijim bi dovođenjem pokrenuo i marketinški oporavak kluba i ekipa bi dobila jednog važnog igrača sposobnog da pored vremešnog Lea Mesija odlučuje utakmice. Izvori bliski klubu su nagoveštavali mogući dogovor Laporta i Nejmara oko povratka na Nou Kamp, ali je želja na kraju doživela sunovrat.

U Barseloni veruju da reprezentativac Brazila nikad nije ni ozbiljno razmišljao da se vrati u bivši klub, ali da su mu raširene glasine o tajnim pregovorima sa Laportom pomogle da dođe do veće ponude Parižana, javlja popularna radio stanica RAC1 iz Barselone. Isti izvor objavio je vest da su se dve strane sastale u Parizu prošlog meseca i da je tada Nejmar potvrdio da iznad svega želi  ponovo da zaigra u La Ligi, ali onda je došlo do hladnog tuša za Katalonce:

– Prvi razlog zašto sam doneo ovu odluku je jednostavno sreća. Radostan sam što sam deo ove grupe, ovog tima, Pari Sen Žermena – poručio je Brazilac.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam