Maske uskoro padaju: Real želi Dušana Vlahovića, Florentino Perez spremio milione

11.05.2021

09:31 >> 10:06

0

Italijanska Korijera delo sport ističe da hit Serije A može postati partner u napadu Kilijanu Mbapeu

Maske uskoro padaju: Real želi Dušana Vlahovića, Florentino Perez spremio milione
Copyright 24sedam/Profimedia/MN Press

Real Madrid ponovo bi da pokuša sa Srbinom na špicu. Luka Jović odlazi iz Real Madrida, a njegovo mesto mogao bi da zauzme hit Serije A Dušan Vlahović. U oba slučaja Florentino Perez ostaće bez 60.000.000 evra, koliko će zaraditi Fjorentina, baš kao i Ajntraht prilikom prodaje Jovića pre dva leta.

Sve ovo u svom poslednjem izdanju najavljuje Korijere delo Sport, objavljujući da je “kraljevski klub” ušao u trku za srpskog centarfora koju već vode italijanski velikani. Prema Korijeri, u Realu su svesni da Erling Haland neće biti dostupan, pri čemu cena Vlahovića je takva da ničim ne može ugroziti rad na transferu Kilijana Mbapea, koji će verovatno oboriti sve rekorde.

Vlahović se nalazi na spisku želja Mančester sitija, Arsenala, Milana i Juventusa, a pre dva dana su na Apeninima bili prilično sigurni da će doći na rimski “Olimpiko” kao prvi poklon Žozeu Murinju od uprave Rome. Bio je, takođe, aktuelan i njegov ostanak u Firenci, gde je predsednik Komizo planirao da mu ponudi obnovu ugovora od 12.000.000 evra po sezoni. Novinar  Đanluka Di Marcio, specijalizovanom za pitanja transfera, tvrdi da će “Viola” prihvatio prvu ponudu koja dostigne 60 miliona evra.

Profimedia/Paola Garbuio/LaPresse

– Ovaj iznos se smatra poštenim za jednog od napadača sa najboljom perspektivom na svetu i koji je sasvim prihvatljiv za velike klubove u Evropi – piše Korijera delo sport.

Ovakav rasplet obradovaće i Partizan, budući da crno-beli učestvuju u podeli “procenta solidarnosti” koji iznosi pet odsto od transfera. U ovom slučaju 3.000.000 evra deliće svi Vlahovićevi klubovi od njegove 12. godine do danas.

Pročitajte još

Mladi 21-godišnji fudbaler postigao je ove sezone 21 pogodak u Seriji A, od čega čak 20 u poslednjih 23 mečeva, od sredine decembra do prošlog vikenda, kada je mrežu Lacija zatresao dva puta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike