Skandal za kraj: Vranjanci na ružan način završili prvoligašku priču

15.05.2021

19:22 >> 19:23

0

Autor: Adam Štulić

U centru pažnje ponovo Dragan Antić

Skandal za kraj: Vranjanci na ružan način završili prvoligašku priču
Copyright MN Press

Ne može bez ružnih scena u srpskom fudbalu, pogotovo u prvoligaškom karavanu, koji je poslednjih nedelja poligon za isterivanje sopstvenih parvdi.

Sve je počelo posle odluke Disciplinaca da kazne Jagodinu i Borac zbog nameštanja utakmica. Već u narednom kolu, Čačani su u Kragujevac otputovali sa neophodnim minimumom igrača da utakmica počne, a posle dvadesetak minuta jedan fudbaler gostiju se “povredio” i meč je prekinut.

Potom je meč u Pirotu, između domaćeg Radničkog i kruševačkog Trajala bio u višeminutnom prekidu zbog bojkota domaćih fudbalera posle odluke Danila Grujića da dosudi penal za goste, a sve je začinjeno u Sremskoj Mitrovici, gde su Vranjanci samoinicijativno odlučili da prekinu utakmicu.

Igrao se 64. minut kada su se gosti povukli sa terena na nagovor odgovornih ljudi iz kluba, a službena lica su evidentirala alfu i omegu Dinama Dragana Antića kao jednod od inicijatora prekida.

Podsetimo, Antić je suspendovan na 18 meseci obavljanja svih dužnosti u fudbalu, ali ga to nije sprečilo da utakmicu posmatra uživo, stacioniran van tribina, na prostoru između delegatske kućice i klupe gostujućeg tima.

Podsetimo, Vranjaci su se u subotu definitivno oprostili od učešća u Prvoj ligi Srbije i sada im ostaje da sačekaju odluku Disciplinske komisije zbog novog skandala u njihovoj režiji.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike