Da li su ove reči sportskog direktora Herte naznaka da se menja status Nemanje Radonjića u Berlinu?

17.05.2021

17:43 >> 18:57

0

Autor: Adam Štulić

Srpski ofanzivac konačno pokazao deo svojih potencijala

Da li su ove reči sportskog direktora Herte naznaka da se menja status Nemanje Radonjića u Berlinu?
Copyright MN Press

“Seljakali” su poslednjih nedelja Nemanju Radonjića od nemila do nedraga, a onda je srpski ofanzivac zablistao u finišu Bundeslige i naterao čelnke Herte da još jednom razmotre opciju otkupa ugovora od Olimpika iz Marselja.

Iako je do pre desetak dana bio na izlaznim vratima berlinskog kluba, dete Partizana i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je golom i sa dve asistencije u poslednje četiri utakmice odigrao jednu od ključnih uloga u Hertinom opstanku u Bundes ligi, pobivši tako kritike da na terenu misli samo na sebe, te da sa teškim karakterom loše deluje na svlačionicu.

Podsetimo, Radonjić je u Berlin stigao prošle zime na pozajmicu iz francuskog kluba s otkupnom klauzulom od 12 miliona evra, a iako se do nedavno činilo da će se sa završetkom tekuće sezone vratiti u Marselj i potom otići u drugu sredinu (pominjao se stidljivo i povratak na stadion “Rajko Mitić”) deluje da bi stvari mogle iz korena da se promene. 

 – Takvog Nemanju želimo da vidimo. Ima potencijal da bude igrač koji pravi razliku. Još uvek mu trebaju neke smernice i podrška, a obe stvari dobija od nas – rekao je sportski direktor Herte Arne Fridrih i tako između redova provukao da bi Radonjić i naredne sezone mogao da šarta terenima Bundeslige u plavo-belom dresu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike