Čovek koji je lansirao u orbitu Milinković-Savića vraća se u Novi Sad

11.12.2020

08:48 >> 08:57

0

Autor: D. B.

Vojvodina blizu toga da postavi novog sportskog direktora

Čovek koji je lansirao u orbitu Milinković-Savića vraća se u Novi Sad
Copyright MN Press

Neočekivana vest iz Novog Sada. Prema saznanjima portala „Mozzartsport“, novi sportski direktor Vojvodine biće nekadašnja “desna ruka” Vladana Milojevića u Crvenoj zvezdi, a potom i u Al Ahliju (odakle se vratio pre mesec dana zbog problema sa zdravljem), Milan Kosanović.

Pročitajte još: Jedan problem u Vojvodini je rešen

Posle izbora nove uprave kluba iz Srpske Atine na čelu sa Dragoljubom Samardžićem, odlučeno je da se Kosanović, koji je već radio u Vojvodini gde se profilisao kao ekspert za rad sa mladim igračima, vrati u klub.

MN Press

Ovaj specijalizovni portal, koji je poznat po proverenim informacijama, objašnjava i da je Kosanović gledao sve mečeve Vojvodine po povratku iz Džede, kao i da će fokus rada kluba iz Novog Sada biti afirmacija omladinske škole i igrača koji bi potom bili ponuđeni na evropsko tržište. A za to je Milan Kosanović ekspert.

On je imao veliki uticaj na razvoj Sergeja Milinković-Savića tokom perioda koji je sadašnji adut Lacija i reprezentacije Srbije proveo u Novom Sadu, dok su produkt njegovog rada u Zvezdi i braća Ilić (prodata Mančester sitiju), pa Dejan Joveljić…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike