Srbin se oprostio od Portugalije: Grujić rekao zbogom "zmajevima", Porto kaže "doviđenja"

21.05.2021

10:13 >> 10:41

0

Portugalci očekuju razgovore sa Liverpulom oko nove pozajmice Srbina

Srbin se oprostio od Portugalije: Grujić rekao zbogom "zmajevima", Porto kaže "doviđenja"
Copyright Marko Grujić Profimedia/PRESSINPHOTO

Srpski reprezentativac Marko Grujić golom protiv Belenenseša u pobedi rezultatom 4:0 oprostio se od dresa portugalske ekipe Porta. Grujić se vraća u Liverpul, budući da Portugalcima nije bila prihvatljiva opcija o otkupu ugovora koji su Englezi procenili na 20 miliona evra vrednosti.

On je putem Instagrama zahvalio saigračima, kao i ljudima u klubu i oko ekipe, za prethodnih nešto više od pola godine provedene na stadionu “Dragao”.

– Pomešana osećanja nakon naše poslednje utakmice u sezoni. Osećam se privilegovano i počastvovano što sam imao priliku da igram za ovaj veliki klub. Sjajna ekipa i ljudi u klubu. Hvala vam na svemu – poručio je Grujić.

Portugalska štampa veruje, oslanjajući se na svoje izvore u klubu, da Grujić nije odigrao svoju poslednju utakmicu za Porto. Oni veruju da će Porto i Liverpul još jednom sesti za sto i da bi bilo realan dogovor o pozajmici na još jednu godinu. Liverpul neće žuriti da započne razgovore o pozajmici, jer im je u planu da dođu do novca od prodaje Srbina kako bi zaradu reinvestirali u druge transfere.

Grujić će ostati zapamćen kao prvi transfer Jirgena Klopa sa pozicije menadžera Liverpula. On je 2016. godine za šest miliona evra prešao iz Crvene zvezde na “Enfild roud”, a od tada je već igrao na pozajmicama u Kardifu i prošle sezone u Herti.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike