Čeka se zvanična potvrda: Predrag Rajković staje na gol evropskog velikana

21.05.2021

11:27

0

Golman Remsa navodno završio sve oko transfera u redove rosonera

Čeka se zvanična potvrda: Predrag Rajković staje na gol evropskog velikana
Copyright Predrag Rajković foto: Profimedia

Milan bi mogao da dobije po prvi put igrača reprezentacije Srbije i to tokom ovog leta.

Prema izvorima bliskim francuskom Remsu Predrag Rajković se nalazi na meti slavnih “rosonera”, koji pokušavaju da nagovore Đanluiđija Donarumu da produži ugovor, ali kako stvari trenutno stoje, realniji je njegov odlazak sa San Sira nego potpis na novi sporazum.

Paolo Maldini i njegovi saradnici iz sportskog sektora Milana zamenu traže u Francuskoj, pa su tako prvo probali da dogovore dolazak čuvara mreže trenutno prvoplasiranog tima Lila Majka Manjana, da bi prema pisanju lokalnih medija razgovor sa predsednikom Remsa Žan Pjerom Kajoom izbacio Rajkovića u prvi plan kao rešenje za poziciju među stativama.

Rajković je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Remsa i golman sa najviše odbranjenih penala u Ligi 1. Ove sezone Rems nije na nivou prošlosezonskih partija, ali je Rajković u odličnoj formi branio i tako zaslužio mesto standardnog golmana reprezentacije Srbije.

Ukoliko se ostvare još neki medijski navodi sa Apenina, ovog leta bi pored Rajkovića mogao još jedan igrač sa spiska selektora Dragana Stojkovića Piksija da završi na San Siru. Spominju se kao pojačanja, naizmenično, Nikola Milenković i Dušan Vlahović iz Fjorentine, a ne bi bilo iznenađenje da ponovo postane interesantnan i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike