Evropski velikan kupuje na "Marakani"?

23.05.2021 | 16:30 >> 16:33

Autor: Adam Štulić

Mladi fudbaler mogao bi ovog leta da napusti Crvenu zvezdu

Copyright MN Press

Mladi srpski fudbaler Njegoš Petrović (21) mogao bi uskoro da se preseli u Belgiju! Za usluge veznog igrača Crvene zvezde zainteresovan je Anderleht, koji je već stupio u kontakt sa igračem.

Ovakve navode prenose Saša Tavolieri, jedan od najpouzdanijih belgijskih novinara. On tvrdi da je slavni klub traži igrača na poziciji defanzivnog veznog i da je izbor pao na igrača Zvezde.

Crvena zvezda spremna je da ovog leta pusti Njegoša u inostranstvo. Shvata srpski šampion da je to jedna od poslednjih prilika da se zaradi na transferu, jer Petrović više ne spada u grupu mladih igrača kakvi zanimaju velike klubove iz Zapadne Evrope.

Nije poznato koliko bi crveno-beli u ovom trenutku tražili, a poznato je da su u prethodnim prelaznim rokovima već odbijali višemilionske ponude za momka koji je fantastičnim golom doneo prednost na gostovanju Genku u Ligi Evrope.

Pravo na 20% od Njegoševog transfera ima i njegov bivši klub Rad, koji ga je u avgustu 2019. godine prodao crveno-belima. Od tada je za Zvezdu odigrao 71 meč, uz tri postignuta gola. Petrović je redovan član svih mlađih kategorija u reprezentaciji Srbije.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam