Šampionski spektakl na reci: Zvezdino slavlje na Savi sa navijačima (FOTO/VIDEO)

22.05.2021

17:23 >> 23:36

0

Autor: N. St.

Proslava crveno-belih

Šampionski spektakl na reci: Zvezdino slavlje na Savi sa navijačima (FOTO/VIDEO)
Copyright MN Press

Fantastična sezona je iza fudbalera Crvene zvezde. Osvojili su 32. šampionsku titulu u domaćem šampionatu, odigrali odlično u Evropi, bili na korak do toga da eliminišu Milan. A, u utorak mogu da stave i „šlag na tortu“ pošto ih čeka finale Kupa protiv Partizana i prilika da dođu do „duple krune“.

Kao najava za sve to se sprema danas u Beogradu. Odlučili su da titulu proslave na originalan i zanimljiv način, plovidbom na Savi pod nazivom „Bal na vodi“.

Stvari bi verovatno bilo drugačije i proslava bi bila sa većim brojem navijača, ali pandemija koronavirusa i zdravstveni problemi sa kojima se svet suočava to sprečili.

Navijači su se već okupili na obali reke i to je bio znak da slavlje može da krene.

Fudbaleri su se ukrcali na brod koji je ukrašen specijalno za ovu proslavu i krenuli su u plovidbu da zajedno sa svojim pristalicama proslave uspeh.

Pošto je brod sa igračima krenuo u plovidbu rekom navijači su napravili spektakularan prijem sa bakljadom i raznim efektima.

Glavni deo se održao između Brankovog i Starog mosta, a uz fudbalere su bili i veslači Zvezde. Pristalice kluba su se nalazile sa strane Save od Beograda na vodi, kao i na novobeogradskoj strani i na oba mosta. Uz njih je bilo i desetak brodova sa navijačima koji su pratili glavni brod. Istakao se i gusarski brod na kom se vijorila zastava.

Naravno, sve to je ispraćeno uz muziku i navijačke pesme.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike