Pantelić uzeo metlu, a na kraju su njega pometlali: Šurbatović organizovao prevrat u FSS, Bjeković v. d. predsednika

24.05.2021

08:56 >> 11:28

0

Bivši centarfor na današnjem sastanku IO FSS u Staroj Pazovi izgubiće sve pozicije na Terazijama

Pantelić uzeo metlu, a na kraju su njega pometlali: Šurbatović organizovao prevrat u FSS, Bjeković v. d. predsednika
Copyright MN Pres

Marko Pantelić je već postao bivši v. d. predsednika FSS! Bivši reprezentativac i dosadašnji vršilac dužnost prvog čoveka srpskog fudbala na današnjem sastanku Izvršnog odbora FSS u Staroj Pazovi završiće svoj mandat na Terazijama. Zasad!

Poslednjih dana na Terazijama, iza kulisa, vodile su se klanovske borbe. Bar se tako mislilo na početku, kada je Pantelić počeo da čisti Savez od kadrova koje je doveo bivši predsednik Slaviša Kokeza. Očigledno da se u toj borbi nije previše osvrtao na snagu kojom raspolaže ili je od pojedinih članova IO dobijao lažna obećanja, tako da će umesto rada njegove metle, bivši centarfor “orlova” i Crvene zvezde biti pometlan od većine.

Nemanja Vidić u društvu aktuelnog rukovodstva FSS 2019. godine MN Press

Problem je izašao na videlo kada je počeo da lobira za smenu generalnog sekretara Jovana Šurbatovića. U prvih mah se verovalo da će imati podršku za svoju akciju, ali se onda druga strana bolje organizovala i na današnjoj sednici IO Pantelić će biti smenjen, a na njegovo mesto do izbora novog rukovodstva Saveza stajaće drugi potpredsednik Nenad Bjeković.

Ništa se, međutim, od svega ne bi desilo da se i selektor Dragan Stojković Piksi zajedno sa svojim prvim saradnikom, sportskim direktorom FSS Stevanom Stojanovićem nije našao na strani ove druge strane, pa se stoga može zaključiti da je loše savetovani Pantelić ostao usamljen u pokušaju da zavodi red onako kako ga je on zamislio.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike