Florentino Perez krenuo po Ančelotija

01.06.2021

06:52 >> 08:55

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni Italijan, navodno, prvi pik predsednika madridskog Reala

Florentino Perez krenuo po Ančelotija
Copyright Profimedia

Odlazak Zinedina Zidana stavio je u veoma neprijatnu poziciju rukovodstvo madridskog Reala na čelu sa predsednikom Folrentinom Perezom. Koliko god se u tek završenoj sezoni spekulisalo sa odlaskom legendarnog Francuza, deluje kao da su takvu odluku dočekali pomalo nespremni u kancelarijama stadiona “Santijago Bernabeu”.

Danima unazed licitira se sa brojnim imenima potencijalnih naslednika Zidana na klupi “kraljevskog kluba”, što najbolje govori o tome koliko ni sam Perez nije siguran kome bi trebalo da poveri “užarenu stolicu”, ali deluje da je iskusni čelnik konačno prelomio.

Ukoliko se saznanja “Kadena Sera” ispostave tačnim, novi trener Reala neće biti ni Raul, ni Ćabi Alonso, ni Poketino, niti Konte, već dobro poznato lice u Madridu – Karlo Ančeloti. Koliko ima istine u ovoj informaciji možda najbolje govori ono što su je preneli ugledni madridski dnevnici “Marka” i “As”.

 – Kontakti su započeli pre četiri dana, kada je Perez dobio signal da je Italijan zainteresovan za povratak na “Santijago Bernabeu”. Everton je u pripravnosti i razmatra svoje mogućnosti ukoliko dođe do rastanka s Ančelotijem. Kako se može čuti, “karamelama” se ponudio Nuno Espirito Santo – stoji u tekstu koji je objavio “As”, dok se “Kadena Ser” poziva se na svoje izvore bliske italijanskom stručnjaku i još navodi kako Karleto ne bi mogao da odbije Real ukoliko bi ponuda zaista stigla.

Podsetimo, iskusni italijanski stručnjak je dve sezone sedeo na klupi Reala i za to vreme osvojio četiri trofeja. Na 119 utakmica ostvario je 89 pobeda, 14 remija i 16 poraza, a u istoriji “kraljevskog kluba” ostao je večno zapisan kao trener koji je na “Bernabeu” doneo “desimu”, desetu titulu prvaka Evrope.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike