Almeriji izmiče Primera, u Humskoj mir: Vazura objasnio zbog čega dodatni milioni od Sadikovog transfera ne mogu da izmaknu

04.06.2021

09:35 >> 09:48

0

Autor: Adam Štulić

Generalni direktor crno-belih ističe win-win situaciju srpskog viceprvaka

Almeriji izmiče Primera, u Humskoj mir: Vazura objasnio zbog čega dodatni milioni od Sadikovog transfera ne mogu da izmaknu
Copyright MN Press

Đirona je zadala veliki udarac Almeriji i gotovo joj raspršila snove o plasmanu u Primeru. U prvom meču polufinala doigravanja, ekipa čiji dres nose nekadašnji fudbaleri Partizana Radosav Petrović i Umar Sadik poražena je 3:0 i moraće da napravi veliko čudo u revanšu na svom stadionu ukoliko želi da sačuva šanse za promociju u elitni rang španskog fudbala.

Rezultate Almerije ove sezone posebno su pratili u Humskoj ulici, s obzirom da Partizanu sledi dodatnih tri miliona evra od transfera nigerijskog napadača, ukoliko se tim iz Andaluzije plasira u Primeru.

Ipak, ubedljiv poraz od Đirone nije zabrinuo nikoga na crno-beloj strani Topčiderskog brda, pošto se, prema rečima generalnog direktora Miloša Vazure, Partizan u ovom slučaju nalazi u win-win situaciji.

– Partizanu pripada 40 odsto od sledećeg Sadikovog transfera. S tim da čelnici Almerije mogu da otkupe 30 odsto za 3.000.000 evra, tako da bi nama ostalo deset procenata. Međutim, postoji i rok do kada to mogu da urade, a on ističe uskoro – rekao je Vazura za „Informer“ i objasnio na koji način bi crno-beli mogli da inkasiraju dodatnih pola miliona evra.

– Tu su i dodatnih 500.000 evra bonusa čim Nigerijac bude stigao do 25. gola. Nebitno da li će to učiniti ove ili sledeće sezone. Ugovor je tako napravljen da ćemo mi sigurno ostvariti dodatnu zaradu – tvrdi Vazura.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike