Sedma pobeda Partizana u nizu: Pao i Voždovac na "krovu" (video)

12.12.2020

17:56 >> 20:56

0

Crno-beli sve bolji otkako ih je preuzeo trener Aleksandar Stanojević

Sedma pobeda Partizana u nizu: Pao i Voždovac na "krovu" (video)
Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana sedma pobedom u nizu nastavili su seriju uspešnih rezultata predvođeni trenerom Aleksandrom Stanojevićem. Crno-beli nisu prikazali lepršavu igru, ali su tokom drugog poluvremena ipak dokazali da su kvalitetniji tim od svog domaćina Voždovca, pa su zasluženo slavili osvajanje tri boda rezultatom 2:0 (0:0), golovima Asana u 50. i Lazara Markovića u 78. minutu.

FK Partizan

Pročitajte još: Kapiten Ivanović i VBA ponovo poraženi: Njukasl zatresao mrežu u 20. sekundi

Partizan sa Stanojevićem na klupi odigrao je još jedno bledo prvo poluvreme u kome ne samo da nije bilo zrelije prilike za gol, već du se njegovi igrači mučili da ovladaju loptom već posle druge ili treće razmene dodavanja. Najbolju priliku imali su domaći preko Pantovića u 11. minutu. Dete Crvene zvezde na pozajmici u Voždovcu je gađalo sa desetak metara i zamalo bilo neprecizno.

Drugi deo igre počeo je po tradiciji znatno bolje za crno-bele. Prva stvorena šansa pretvorena je u vođstvo. Na sredini je Šćekić imao najbolji pregled terena, ali smirenost kod pasa za Asana koga je tako spojio sa golom, prvim za Partizan na “krovu”, a devetim za Japanca u ovoj sezoni.

Pantović je bio najveći problem odbrani gostiju. Igrao je levo, gde se sudarao sa prinudnim rešenjem na desnom beku Banjakom, ali nije se mogla primetiti velika razlika u iskustvu između njega i povratnika u reprezentaciju Kameruna. Umeo je da ga zaljulja i prođe po krilu, samo mu je nedostajala kvalitetnija saradnja sa saigračima za nešto više od poluprilika.

Pročitajte još: Na kojoj listi Novak nije najbolji u istoriji tenisa

Kako je meč odmicao tako su napadi Voždovca bili sve jači i baš u jeku njihove inicijative rival je razvio polukontru preko Natha. Izraelac je još jednom povukao loptu, ostavljajući utisak da želi što duži napad kako bi odbrana predahnula, a onda je na ivici kaznenog prostora pronašao Lazara Markovića. Neometan i priseban, iskusni napadač lako je savladao Prekovića za konačnih 2:0.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike