Rim dočekao još jednog Srbina: Sari dobio prvo pojačanje u Laciju

10.06.2021

16:35

0

Autor: Adam Štulić

Dosadašnji fudbaler Čukaričkog stigao u večni grad

Rim dočekao još jednog Srbina: Sari dobio prvo pojačanje u Laciju
Copyright Profimedia

Maurisio Sari dobio je prvo pojačanje za narednu sezonu. Mladi srpski defanzivac Dimitrije Kamenović doputovao je u Rim i u četvrtak ujutru podvrgnut je lekarskim pregledima na jednoj od klinika u italijanskoj prestonici.

Dosadašnji fudbaler Čukaričkog, koji je belo-crni dres poslednjih šest meseci nosio kao pozajmljen igrač Lacija, dogovorio je sve uslove saradnje sa rimskim velikanom pre nego što je iskusni italijanski strateg promovisan u novog trenera, ali to ne bi trebalo ni najmanje da utiče na njegov status na „Olimpiku“.

MN Press

Kako pišu italijanski mediji, „nebeskoplavi“ su Kamenovića osigurali prošle zime za tri miliona evra, i ističu njegovu polivalentnost kao nešto što bi moglo da bude od velike koristi u stvaranju novog Lacija.

Mladi defanzivac, rođen 2000. godine, odigrao je 57 utakmica u dresu Čukaričkog, dok je opremu mlade reprezentacije Srbije oblačio šest puta. Italijani ga opisuju kao brzog i fizički jakog levog beka, koji može da odgovori zahtevima u centralnom delu odbrane u formaciji sa tri igrača ispred golmana, kao i na levom krilu u veznom redu od pet fudbalera.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike