Košmarni debi za Mihajlovićevog golmana, Milenković i Vlahović i dalje u "crnoj seriji"

13.12.2020

14:53 >> 15:58

0

Autor: J. T.

Fudbaleri Rome već do poluvremena napunili mrežu mladog Ravalje

Košmarni debi za Mihajlovićevog golmana, Milenković i Vlahović i dalje u "crnoj seriji"
Copyright Profimedia

U odsustvu povređenog Lukaša Skorupskog, za utakmicu sa Romom kod kuće, Siniša Mihajlović šansu među stativama ukazao je 21-godišnjem Federiku Ravalji.

Mladi golman dobio je priliku da debituje za prvi tim Bolonje, ali po lošem će pamtiti današnji dan. Čak pet golova primio je do poluvremena! Tri za samo 15 minuta. Na kraju, poraz 1:5.

Počelo je autogolom Andree Polija u 5. minutu, zatim je Edin Džeko bio precizan u 10, pa Lorenco Pelegrini u 15, Žordan Veretu u 35. i Henrih Mhitarijan u 44. Mogli su gosti do bar još dva gola, ali je Džeko bio neprecizan u “zicer” prilikama. Na suprotnoj strani, u 24. minutu, Brajan Kristante je zatresao mrežu svog gola. Uspeli su domaćini i u drugom poluvremenu da zatresu mrežu da nešto prihvatljiviji poraz, međutim, VAR ga je poništio zbog milimetarskog ofsajda. Ako ga je uopšte i bilo…

Delovalo je da će Mihajlović u pauzi između dva poluvremena promeniti golmana, pošto je već posle pola satana na zagrevanje poslao iskusnog Brazilca Anhela da Kostu, ipak, odlučio je da ostavi mladog Ravalju do kraja. Kako je ostao nesavladan u drugom delu, sigurno je bar donekle popravio samopouzdanje.

Istovremeno s ovom utakmicom igrane su još dve. Napoli je kao domaćin savladao Sampdoriju 2:1 i vratio se na treće mesto, ispred Sasuola, a iza Intera i Milana. Strelci su bili Lozano u 53. i Petanja u 68, dok je gol za goste iz Đenove dao Jankto u 20.

Fiorentina, sa Milenkovićem i Vlahovićem u startnoj postavi, nastavio je lošu seriju i u gostima izgubio od Atalante 0:3. Golove za tim iz Bergama dali su Gosens u 44, Malinovski u 55. i Toloi u 63. Ljubičasti iz Firence ostali su na samo devet bodova, odnosno tri izand zone ispadanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike