Stanković čestitao Milojeviću: Nekada se golmani razbrane protiv nas

13.12.2020

18:15

0

Autor: J. T.

Čuvar mreže OFK Bačke ostavio sjajan utisak na Marakani

Stanković čestitao Milojeviću: Nekada se golmani razbrane protiv nas
Copyright MN Press

Fantastično veče imao je Aleksa Milojević na stadionu “Rajko Mitić”, ali je pognute glave napustio teren.

Golman OFK Bačke bio je sjajan u duelu sa Crvenom zvezdom, međutim, dvaput je kapitulirao. I to, ne kao direktan krivac pošto je prethodno odbranio šuteve Bena i Nikolića, ali su na “odbitke” najbrži bili Ivanić i Falćineli. (tok utakmice i video)

Da je ostavio odličan utisak potvrđuju u reči trenera.

-Prvo poluvreme je falio gol, nekad dođe nekad ne dođe, golmani se nekad razbrane protiv nas. Bitno je da zadržiš koncentraciju i strpljenje. Prezadovoljan sam pristupom, sve vreme smo napadali, to je bilo evidentno – istakao je Dejan Stanković pred kamerom TV Arena Sport, a na pitanje o sutrašnjem žrebu šesnaestine finala Lige Evrope (13 časova) rekao da nema posebna očekivanja:

-Mirno će“Marakana” neosvojiva tvrđava u 2020: Ivanić i Falćineli spustili zavesumo dočekati žreb, videćemo ko izađe pa ćemo posle toga razmišljati šta ćemo.

Goran Milojević je, uprkos porazu, pohvalio svoj tim, a posebno prezimenjaka na golu.

-Želja nam je bila da se nadigravamo, pa ako imamo sreće nešto i ponesemo sa “Marakane”. Učinili smo sve od sebe da odigramo kvalitetnu utakmicu, golman nam je bio fenomenalan, čestitao bih momcima na izuzetnoj želji i borbenosti – rekao je brat Vladana Milojevića, bivšeg trenera Crvene zvezde, najuspešnijeg u postbarijevskoj eri.

MN Press

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike